Douăsprezece coșuri pline
Autor: Reinhard Bonnke
Album: Evanghelizare prin foc
Categorie: Diverse

   Douăsprezece coșuri pline

   Teste? Încercări ale credinței? Vin!

   Peste mine, în orice caz, vin. Îmi amintesc că odată stăteam pe marginea patului într-o cameră a unei pensiuni din Malawi. Închiriasem acea cameră pentru trei dolari pe zi. Dar a trebuit să mă așez pentru că primisem o veste care m-a șocat. Un telefon urgent de la biroul meu din Frankfurt mi-a adus o veste pe care nu o puteam crede. Ne aflam în roșu cu sute de mii de dolari! Cum era posibil așa ceva?

   La începutul acelui an, Domnul mă asigurase că anul acela va fi ANUL CELOR DOUĂSPREZECE COȘURI PLINE, un coș pentru fiecare lună. Nu puteam înțelege cum am ajuns în datorie...

   Doamne, am spus, de ce? Ai spus că vor fi douăsprezece coșuri pline dar toate sunt goale. Cum se poate aceasta?

   În astfel de momente, Dumnezeu ne deschide ochii. El m-a învățat și pe mine atunci, spunându-mi:

   Coșurile ucenicilor au început să se umple numai după ce mulțimile s-au săturat. Continuă să hrănești mulțimile cu Cuvântul Meu și Eu mă voi îngriji de umplerea coșurilor.

   - Doamne, voi face spui, și știu că și Tu vei face ce spui!

   Dar... sute de mii de dolari! Nu puteam înțelege nicicum. Da, dar Dumnezeu raționează diferit. Coșurile au stat goale 24 de ore și apoi a venit vestea că Dumnezeu le umpluse din nou. Anul s-a încheiat fără datorii. Noi am continuat să hrănim mulțimile cu Cuvântul lui Dumnezeu și Domnul, la rândul Său, a continut să ne dea cele necesare.

   

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/155014/douasprezece-cosuri-pline