Marele final și noul început
Autor: Reinhard Bonnke
Album: Evanghelizare prin foc
Categorie: Timp

   Oamenii de stat și liderii mondali nu știu ce să facă, în ciuda întregii cunoștințe și a înțelepciunii acestor zile de pe urmă. Credincioșii știu. Astăzi, prin Evanghelie, Isus străbate toate continentele pentru a le cuceri. Aleluia! El va domni cu maiestate, maiestate cu care a fost încoronat la Calvar, pentru că El e Împăratul împăraților și Domnul domnilor. Acum El este doar absent în trup. Același Isus pe care noi avem datoria să-L predicăm Se va reîntoarce. Toți micii împărați, domni și stăpânitori vor fi dați la o parte și lumea va fi luminată de gloria Sa.

   Când credincioșii se adună, ei se bucură de prezența SA, dar lumea e indiferentă la așa ceva pentru ea nu există o astfel de bucurie. Totuși, El curând va reveni și toată lumea va vedea că El e din nou aici pentru că într-un fel, EL aparține acestui pământ, El S-a născut aici, a trăit și a murit aici. El va veni din  nou în locul ce-I aparține, la ai Săi. De data aceasta, oamenii Îl vor primi.

   Acest eveniment va desăvârși întreaga Lui lucrare. Noi nu putem să nu vorbim despre El în mesajul nostru. Pentru o lume sfâșiată de războaie, lovită, înfricoșată, acest mesaj e singurul ce poate aduce SPERANȚĂ. Isus e speranța lumii. Noi adresăm lumii o provocare.

   Spuneți-ne, întrebăm noi, cum credeți că se va ajunge la pace în întreaga lume?

   Cum credeți că se va sfârși viața?

   Lumea nu are nici un răspuns, nici o alternativă. Ei trebuie să-i fie rușine pentru aceasta! Și nu nouă! Necredincioșii nu au nici o speranță. Dar noi avem: pe ISUS!

   SĂ-L PREDICĂM! LUMEA ARE NEVOIE DE EL!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/154855/marele-final-si-noul-inceput