Cautati Imparatia lui Dumnezeu!
Autor: Elvis Paunovici
Album: fara album
Categorie: Diverse

Imparatia lui Dumnezeu inainte de toate

  Importanta cautarii Imparatiei lui Dumnezeu este una atat de mare incat nici nu putem realiza ca prin acest lucru putem dobandi orice avem nevoie; atata timp cat lucrul dorit este dupa voia lui Dumnezeu.  Dumnezeu ne asigura de acest lucru printr-un pasaj din Evanghelia dupa Matei 6, unde Domnul Isus ne prezinta grijile lumii acesteia si ne incurajeaza pe fiecare dintre noi aratand cat de bun este Dumnezeu cu noi deoarece noi nici nu trebuie sa purtam grija zilei de maine si a lucrurilor materiale pentru ca Tatal nostru care este in ceruri cunoaste totul si stie tot ceea ce noi avem nevoie in lumea aceasta.

  De aceea vreau sa va intreb ceva : aveti nevoie de mancare?, cauta-L pe Dumnezeu; aveti nevoie de imbracaminte?, cauta-L pe Dumnezeu... . El ne face o promisiune prin Evanghelia dupa Matei 6:33:

„Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi neprihănirea Lui, şi toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”

Daca faci parte din categoria celor care cauta mai intai Imparatia lui Dumnezeu, vei fi un om binecuvantat si Dumnezeu iti va oferi tot ceea ce ai nevoie, iar El este credincios si bun si implineste ceea ce spune: Căci Domnul este bun; bunătatea Lui ţine în veci şi credincioşia Lui, din neam în neam. - Psalmii 100:5

  Insa din pacate mai este o categorie. Exista oameni care nu pot renunta la lucrurile pamantesti si pun atat de mult pret pe ele incat uita sa-L caute pe Dumenzeu.

De ce???

  De ce majoritatea oamenilor pun mai mult pret pe lucruri care nu sunt ale lor, pentru ca tot pamantul si tot ce este pe el este a lui Dumnezeu, De ce sa ne pierdem locul in cer uitandu-L pe Dumnezeu pentru un lucru care nu e al nostru?

  In 04.05.2016 in localitate unde locuiesc Dumnezeu a trimis o grindina cum nu mai a vazut nimeni din apropiere, in 5 minute o mare parte din gradini au fost compromise, este vina lui Dumnezeu pentru acest lucru? Nicidecum deoarece daca vrem sa avem de mancare, imbracaminte si alte lucruri, Dumnezeu ne invata ce trebuie sa facem, sa cautam Imparatia lui mai intai.

  De aceea daca vrei sa ai din belsug tot ceea ce iti trebuie ,fii pregatit sa poti renunta la tot pentru numele lui Dumnezeu, iar El iti va oferi atat ceea ce iti trebuie pe pamant cat si viata vesnica.

  Matei 19:29: Şi oricine a lăsat case sau fraţi, sau surori, sau tată, sau mamă, sau nevastă, sau feciori, sau holde pentru Numele Meu va primi însutit şi va moşteni viaţa veşnică.

  Doresti sa nu porti grija zilei de maine si sa poti sta linistit avand toate lucrurile care sunt dupa voia lui Dumnezeu care iti trebuiesc? Cauta-L pe Dumnezeu inainte de toate.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/149787/cautati-imparatia-lui-dumnezeu