AMINTIRI CU DUMNEZEU
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU -BCB2
Album: Meditatii
Categorie: Diverse

AMINTIRI CU DUMNEZEU
"Adu-ți aminte de tot drumul pe care te-a călăuzit Domnul..." Deuteronom 8: 2


As îndrăzni sa va intreb: Aveți amintiri cu Dumnezeu ? Știți, noi avem capacitatea de a doza prezentul, asa încât, în viitor el sa devina o amintire plăcută. Ne înregistrăm evenimentele majore ale vieții, nu vrem sa se piardă anumite activități, întâlniri cu oameni dragi, implicarea în anumite proiecte, etc Ce facem peste ani ? Ne uitam la ele, le rememoram și poate spunem: "ce fain a fost...", "Ce tânăr eram...", "Parca a fost ieri...N-am sa uit vreodata ce-am trăit atunci !"
Cate înregistrări avem din trăirile cu Dumnezeu ? Dar din întâlnirile cu El ? Mai păstrați amintirea colaborării cu El în proiectele vieții ? Dacă ar trebui sa scoatem arhiva amintirilor, avem "poze sau video" și cu Dumnezeu ? Sunt tare frumoase amintirile legate de părinți, de copii, de prieteni, de partenerul de viata, dar cele legate de Dumnezeu sunt inegalabile !
Adu-ți aminte întâlnirile acelea speciale cu El, când în tăcerea nopții te prosternai la pământ ca să-i ceri ceva pentru tine sau pentru casa ta !
Adu-ți aminte momentele acelea grele din trecut când parca erai de plumb și totul era de plumb, dar el te-a eliberat !
Adu-ți aminte ziua când viata ta putea sa fie smulsa de pe pământ, dar Domnul ți-a prelugit-o !
Adu-ți aminte de trecutul tău modest și gândește-te ce ai și cine ești în prezent !
Adu-ți aminte călăuzirea Lui de peste ani și gandeste-te la deciziile vieții !
Adu-ți aminte ocazia întâlnirii cu El, cum te-a schimbat și te-a acceptat sa fii al Lui pentru veci de veci.
Cu siguranță, aceasta lista poate fi foarte mare, întrebarea este avem aceste amintiri cu Dumnezeu ? Dacă da, improspatati-va memoria cu ele, va va face bine ! Dacă nu le aveți, căutați sa le dobândiți !

Pastor Ioan Cocirteu

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/141478/amintiri-cu-dumnezeu