Lupta pentru viitoarea casnicie
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

Habar nu am cum sa incep aceasta postare, dar simt ca trebuie sa scriu despre asta :)

Am prea multe de spus, dar nu stiu cum sa incep, este o intreaga agitatie in capul meu. O sa trec direct la subiect.

 

Lupta. Iti doresti o casnicie ca in povesti ? Nu exista asa ceva. Trebuie sa fii realist. Dar totusi, iti pot spune cum casnicia ta poate fi o adevarata binecuvantare, nu doar un basm de adormit copii.

Nu exista o iubire mai frumoasa decat aceea in care ai asteptat rabdator jumatatea.

Tu, ca fata, iti doresti o iubire pura, adevarata, bazata pe intelegere si afectiune. Iti doresti un baiat doar al tau, a carui inima sa fi fost intreaga doar pentru tine. Dar tu, daca iti doresti un baiat doar al tau, de ce esti a mai multor baieti ? De ce ti-ai lasat bucati din inima in mainile murdare ale altora ? De ce te-ai lasat prada sentimentelor si ai investit in ele... nu cu unul singur...ci cu mai multi ? De ce n-ai rabdare ? Crezi ca viitorul tau sot nu te va aprecia pentru ca nu ai experienta ? Crezi ca el isi doreste doar parti din tine ? Nu crezi ca si el te vrea intreaga lui ? Si nu ma refer doar la corp.

 

Tu, ca baiat, iti doresti o fata doar pentru tine, care sa nu fi trecut prin mainile tuturor. Iti doresti un suflet alb, curat. O fata care sa te iubeasca doar pe tine, sa simta fiorii iubirii doar cu tine. Dar tu, daca iti doresti o fata doar a ta, de ce ti-ai lasat privirile prin alte corpuri ? De ce ti-ai lasat gandurile pe la alte fete, sentimentele in mainile lor, care nu te-au vrut pentru totdeauna, ci ai fost doar o joaca ? De ce te joci cu alte fete si ai pretentia ca adevarata EA sa fie curata si sa te fi asteptat cu rabdare ? Tu, care intri pe fel de fel de site-uri, care nu stii adevarata valoare a femeii, iti doresti o casnicie adevarata ? Pai, te joci cu focul.

 

Lupta, pentru ca poti. Asteapta, pentru ca ai de ce. Daca Il vei lasa pe Dumnezeu sa iti scrie povestea de dragoste, atunci iti spun de pe acum: casnicia ta va fi cea mai frumoasa. Roaga-te. Nu exista un lucru mai dulce, mai pur, nu exista o dragoste mai adanca decat aceea cand te rogi pentru cineva- fara sa stii persoana respectiva sau fara ca acea persoana sa stie ca te rogi pentru ea. Ai rabdare. Nu te lasa influentat de societatea de azi, care este atat de murdara si care transforma vietile- in mod special tinerilor- prin negativismul si perversiunile ei. Nu iti spun ca vor fi doar flori pe calea casatoriei, sunt si spini. Dar si spinii fac parte din trandafir.

 

Lupta. Pentru un drum luminos si curat. Pentru un cer cu alb si albastru, chiar daca va mai fi si innorat. Pentru cele doua inimi care se vor uni si vor alcatui una singura. Pentru fericire-chiar si in lacrimi. Pentru adevarata iubire si unitate-chiar daca vor mai fi discutii. Dar pentru asta sunt cuvintele: ca sa ne intelegem si sa ne imbarbatam, sa legam rani- nu sa cream unele noi.

Lupta.

 

" God didn't create one Adam and five Eves and said ' Go ahead, date around and see which one you like the best'. He said ' Adam, I know what you need and I'm going to create that for you ".

 

Sursa: libelule-in-plina-noapte.blogspot.com

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/141467/lupta-pentru-viitoarea-casnicie