Câteva secrete din spatele lucrării
Autor: Teofil Gavril
Album: File din jurnal
Categorie: Sexualitate

Nu de puţine ori am fost apostrofat, atenţionat şi chiar mustrat, că aduc în discuţie cam des aspecte ce ţin de sexualitatea umană. Şi am hotărât să dau câteva explicaţii, nu pentru a mă justifica, pentru că eu ştiu bine la ce sunt chemat, ci pentru a ajuta pe unii să înţeleagă realitatea în care luptăm şi amploarea corupţiei sexuale, chiar în rândul neoprotestanţilor, ca să nu mai vorbim de restul, unde statisticile spun că e mult mai mare, şi nu doar statisticile, ci şi simpla observare a realităţii.

Corupţia sexuală este cea mai utilizată armă de distrugere a familiei astăzi. O armă căreia încă nu îi putem citi calibrul, dar îi putem vedea unele efecte. Putem vedea pasiunea oamenilor pentru plăcere sexuală, putem sesiza crescând infidelitatea maritală, observăm tot mai multe cazuri de sex premarital şi cum acesta devine o virtute, putem vedea crescând numărul homosexualilor, drepturile şi puterea deţinută de ei, este evidentă promovarea libertăţilor sexuale, putem observa diminuarea impactului religiei – dar apare obligarea informării copiilor despre toate variantele de sex existente, în unele ţări chiar şi sexul cu animale – putem vedea legalizarea căsătoriilor homosexuale şi legalizarea adopţiilor de copii de către aceste cupluri, asistăm la promovarea de filme erotice, ca fiind filme de interes larg, putem vedea uşor cum încep să fie condamnate heterosexualitatea, familia tradiţională şi fidelitatea conjugală şi, sper să mă înşel, cred că ele vor apărea pe lista bolilor în viitor.

Zilele trecute la Bucureşti a avut loc un incident menit să ne trezească la realitate, ca să nu mai trăim într-o lume paralelă. Realitatea în care trăim este tristă, încărcată de păcat şi perversiune. Şi nu acesta e necazul cel mai mare. Cea mai mare problemă este că devine ilegal să afirmi că păcatul e păcat, e ilegal să spui că homosexualitatea sau curvia sunt păcate. E ilegal să spui ceva de rău despre minorităţile sexuale de orice fel. În unele ţări e ilegal să acuzi un pedofil – unul care face sex cu copii – pentru că pedofilia nu mai este incriminată de lege şi nu se mai consideră o problemă să faci sex cu un copil. La noi încă au avut dreptul jandarmii să îl pună cu faţa pe gresie pe un nemernic din Sibiu pentru că a făcut sex cu fiica sa, care nu avea nici doi ani, dar în curând asemenea specimene vor fi considerate pionieri ai libertăţilor sexuale.

Pe 18 februarie 2015 la Bucureşti, respectabilul domn Virgiliu Gheorghe a avut lansarea cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii, carte în care deconspiră ce se află în realitate în spatele bătăliei pentru legalizarea homosexualităţii. Nu este nicidecum homosexualitatea şi dragostea pentru cei cu asemenea înclinaţii, ci altceva. Master planul este distrugerea căsătoriei şi a familiei tradiţionale, iar până acum, planul acesta a funcţionat foarte bine.

Lansarea cărţii, care este una ştiinţifică, de mare calibru, cu documentări serioase şi 34 de pagini de bibliografie, a fost plină de peripeţii. Mai întâi, Universitatea din Bucureşti a respins varianta lansării în aulă a unei asemenea cărţi. Organizatorii s-au orientat apoi spre Casa de Cultură a Studenţilor, care, la presiunea organizaţiilor de activişti homosexuali, a respins şi ea varianta lansării acolo. Organizatorii au găsit cu greu sala de conferinţe a unui hotel, în care s-au înghesuit peste 150 de oameni într-o sală de 50 de locuri, mai bine de 150 de oameni neavând loc şi rămânând afară. La toate acestea s-a adăugat o mobilizare mare pe Facebook a activiştilor homosexuali, care au decis boicotarea lansării.

E o frântură din realitatea vieţii în care trăim, e o fărâmă din ceea ce se află în spatele lucrării Contra Curentului în care sunt implicat. E o frântură din spatele lucrării de la Cabinetul de consiliere, cu care mă confrunt zilnic. Iar unii întreabă de ce folosesc exemple din sfera sexualităţii în meditări sau emisiuni. Iată de ce, pentru că pericolul este imens. În viitorul apropiat va fi interzis să îi spui copilului tău că Dumnezeu a creat familia ca uniune sfântă între un bărbat şi o femeie şi că sexul în afara ei este păcat. Poţi fi închis pentru asta în anumite state şi acum. În viitor, va intra şi România în hora destrăbălării? Nu că nu a intrat deja, dar legal încă nu avem interdicţia de a afirma aceasta.

Poate spuneţi: „Bine, bine, dar ce treabă avem noi, pocăiţii, cu homosexualitatea, curvia, poligamia etc.?” Şi sunt în măsură să vă răspund că fenomenul e mult mai răspândit decât vă imaginaţi. Avem în „evidenţă” oameni care ne solicită ajutorul. Şi nu sunt puţini, şi au o luptă teribilă. Stau şi mă gândesc că numărul celor ce nu au curajul să spună este mult mai mare, iar noi ignorăm problema, trăim cu capul în norii credinţei, dar realitatea de jos, de la picioarele sfinţiilor noastre, e una tristă, care necesită ajutor şi implicare. Familia e atacată din toate părţile şi distrugerea ei nu este departe, dar probabil nici venirea Domnului Isus nu e departe. Sper să vină curând, strig să vină curând, căci îmi chinui sufletul din cauza suferinţei care ne înconjoară şi a orbirii în care zăcem noi, cei ce putem fi de ajutor măcar puţin. Mă doare şi mai tare că nu vedem ce impact are în viaţa copiilor noştri această realitate şi ştiu că la un moment dat ne vom muşca degetele din cauza durerii lor.

Asta se află în spatele deselor mele menţionări ale păcatelor sexuale, asta stă în spatele secretului pe care îl păstrez la consiliere. Este una dintre realităţile care ne motivează, pe mine şi pe soţia mea, la munca de consiliere.

În final, vă recomand să vizionaţi înregistrarea evenimentului de care vă spuneam, lansarea cărţii Faţa nevăzută a homosexualităţii a domnului Virgiliu Gheorghe. Vă rog să vă faceţi timp pentru a urmări acest material, şi nu ar fi rău să vă procuraţi şi cartea. Cu siguranţă veţi privi altfel lucrurile şi veţi descoperi mai mult din realitate. Veţi înţelege că homosexualii sunt doar o parte din ceea ce vedem, dar ei sunt doar vârful gheţarului care ameninţă corabia căsătoriei. Cineva doar se foloseşte de sufletele chinuite ale unor oameni, ca să îşi realizeze planul malefic de distrugere a familiei.

[Copyright © 2014 Teofil Gavril. Acest articol a apărut iniţial pe site-ul autorului – www.filedinjurnal.ro (Cu Dumnezeu în fiecare zi). Teofil Gavril este consilier creştin şi trainer la Asociaţia Consilierilor Creştini din România. Poate fi contactat prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0744201601.]

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/140898/cateva-secrete-din-spatele-lucrarii