Alegerea
Autor: Anonim
Album: Meditații
Categorie: Diverse

 

   „ ...Alege viaţa, ca să trăieşti..." (Deuteronom 30:19)

   Cu toţii suntem puşi mereu în faţa alegerii şi trebuie să decidem. Acest lucru nu are valabilitate numai pentru marii politicieni care adesea dispun prin deciziile lor de bunăstarea sau mersul rău a milioane de oameni. Nu, şi viaţa zilnică ne cere mereu decizii. Meseria, căsnicia, confortul locuinţei, concediul şi timpul liber, planurile de viitor: toate aceste domenii ne cer o chibzuire grijulie, alegerea între diferite posibilităţi. De un singur lucru însă se îngrijeşte omul cel mai puţin, şi anume încotro va duce calea sa după ce va muri.

   Mulţi sunt de părere că religia lor, „credinţa" lor este suficientă pentru aceasta. Dar de unde ştiţi că religia dumneavoastră nu vă înşală? Există aşa de multe religii şi toate afirmă că ştiu calea spre Dumnezeu. Care trebuie aleasă? Nu vă mulţumiţi doar a crede ceea ce au crezut strămoşii dumneavoastră! Oare nu este o nebunie să consultăm părerile omeneşti, iar pe Dumnezeu, care singur poate arăta calea, să-L trecem cu vederea? Viaţa veşnică există numai în Hristos. El este viaţa veşnică.

  Cine vrea să fie salvat de mânia viitoare a lui Dumnezeu, are nevoie de Domnul Isus Hristos. Numai El a putut spune că este calea spre Dumnezeu, adevărul (despre Dumnezeu) şi viaţa veşnică. Alegeţi-L şi veţi avea adevărata credinţă!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/140024/alegerea