Cauza tuturor relelor
Autor: Ion Puiu
Album: Pacatul si judecata lui Dumezeu
Categorie: Diverse

   Pentru corpul omenesc, durerea este un semnal de alarmă. Aceasta îl determină pe om să meargă la medic, care tratează nu numai durerea, ci şi rădăcina răului, boala însăşi. Tot aşa este şi cu suferinţa omenirii. Orice catastrofă, orice deces îmi aminteşte că mâine pot să fiu eu la rând! De aceea trebuie să fiu pregătit să plec din această lume: „Pregăteşte-te să întâlneşti pe Dumnezeu!" (Amos 4:1.2).

   Dumnezeu doreşte să-l determine pe om să-şi pună întrebările: De ce trăiesc? Ce vine după moarte? Va trebui să dau cândva socoteală de viaţa mea? Acestea sunt întrebări importante, pentru că Biblia ne învaţă că cea mai mare catastrofă care i se poate întâmpla omului nu este moartea, ci judecata lui Dumnezeu care vine după aceea. Dumnezeu este suveran, drept şi ştie ce face.

   De aceea, înainte de a-L face răspunzător pentru toate lucrurile rele, adu-ţi aminte de dragostea Sa! Isus Hristos a purtat judecata păcatelor celor ce-L primesc ca Mântuitor. Numai aşa vei vedea cu adevărat cauza răului în lume şi multe se vor schimba în viaţa ta!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/136578/cauza-tuturor-relelor