Nouă, tuturor
Autor: echipa Resurse Creștine
Album: Aniversare
Categorie: Mulțumire

   Ziua de astăzi pentru Resurse Creştine înseamnă împlinirea a 9 ani de slujire. Cu bucurie spunem ca slăvit să fie Domnul pentru bunătatea şi statornicia Sa faţă de copiii Lui şi Îi mulţumim pentru sprijinul Său.

   Împlinirea a 9 ani de existență a Resurse Creştine ne găsește dornici să împărtășim şi altora din experienţele noastre binecuvântate din spatele administrării website-ului.

   Eclesiastul 11:1: "Aruncă-ţi pâinea pe ape, şi după multă vreme o vei găsi iarăşi!" Da! Domnul este cel care poartă de grijă ca ceea ce dai altora să se întoarcă și spre tine.

   Implicarea într-o slujire necesită sacrificii - mici sau mari. Timp, bani, concentrare, posibil renunțarea la anumite dorințe proprii pentru a fi omul potrivit la locul potrivit. Însă toate acestea devin mici detalii atunci când sunt puse laolaltă cu bucuria harului de a face ceva pentru Dumnezeul nostru. Mai bine spus, bucuria harului de a fi folosiți de El.

   Resurse Creștine înseamnă muncă în echipă. Înseamnă a fi aici pentru a ne binecuvânta unii pe alții prin împărtăşirea cunoștinţelor, prin a fi gata să ne sprijinim unii pe alții şi a fi toţi aici căutând cele mai bune soluţii pentru ca Dumnezeu să fie preamărit prin ceea ce facem.

  Resurse Creștine înseamnă descoperirea lui Dumnezeu prin tot ceea ce oferim altora. Dumnezeu întotdeauna binecuvântă pe cel ce dă prin ceea ce dă.

   Ca și tineri, implicarea în această lucrare a lui Dumnezeu ne-a ajutat să creștem în credință, să învățăm ce înseamnă să depindem de El. Dorința de a ne implica a produs în noi automat și dorința de a-L cunoaște pe Dumnezeul pe care Îl slujim.

   Chemarea noastră este una la slujire, dar o slujire prin care să-L cunoașteți pe El. Vrem să vă încurajăm să vă implicați prin talentele și darurile pe care Dumnezeu vi le-a dat, dincolo de clișeele acestei chemări! Sunt atâtea locuri unde este nevoie de voi, unde chiar și cel mai mic lucru pe care îl puteți face poate însemna mult. Nu merită să investim timp în ziua de astăzi în activități care nu aduc niciun rod și nicio satisfacție eternă, este atât de scurt încât ne vom trezi peste ani că avem atâtea regrete pentru ce am fi putut să facem și nu am făcut la timp. Cereți Domnului să vă îndrume spre ceea ce ar vrea El să facă cu abilitățile voastre, să vă implice în lucrarea Sa - veți fi primii binecuvântați din aceasta. Domnul are un drum și o dorință pentru fiecare, merită El să o trecem cu vederea? Nu este satisfacție mai mare decât aceea să știi că ești în locul în care El te vrea și pentru care te-a înzestrat. Cândva oricum vom realiza că suntem pe un drum, însă bucurie vom avea doar dacă atunci ne găsim pe drumul cel bun.

   Vă chemăm în mod special să ne ajutați în lucrarea pe care noi o facem, Resurse Creștine întotdeauna va avea nevoie de ajutorul vostru, al colaboratorilor, în orice domeniu al website-ului în care credeți că vă puteți implica.

   Poate puțini cunosc faptul că în spatele website-ului sunt 5 oameni și câțiva colaboratori. La numărul mare de resurse pe care le avem, ne este foarte dificil să urmărim și să filtrăm tot ceea ce ajunge pe website. Fiecare suntem limitați, iar limitarea noastră duce și la limitarea progresului website-ului. Aici este locul în care avem nevoie de voi!

   Totodată, vrem să mulțumim tuturor colaboratorilor noștri și tuturor celor care fac ca Resurse Creştine să fie un loc unde oamenii să găsească ceea ce au nevoie. Vrem și să ne cerem iertare dacă prin anumite atitudini am greșit față de voi, utilizatorii, sau am părut nedrepți. Deciziile pe care le luăm sunt decizii în urma a ceea ce putem vedea și analizând ceea ce auzim. Aici, din nou, putem spune și simți că suntem limitați. Apelăm la înțelegerea voastră și vă chemăm să vă rugați pentru noi. Mulțumim Domnului și colaboratorilor în mod special pentru lucrarea de traducere a predicilor în care suntem implicați de câțiva ani și prin care Dumnezeu ne-a binecuvântat enorm. Majoritatea celor care au participat au mărturisit că pe lângă bucuria de a știi că ajută pe alții, au avut bucuria de a-L vedea și înțelege pe Hristos în munca lor și de a-L cunoaște.

   Filipeni 3:7-8 "Dar lucrurile care pentru mine erau câştiguri le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos. Ba încă şi acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, faţă de preţul nespus de mare al cunoaşterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos."

   Ieremia 9:24: "Cel ce se laudă să se laude că are pricepere şi că Mă cunoaşte, că ştie că Eu sunt Domnul care fac milă, judecată şi dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul."

   Domnul să ne ajute să putem spune toți ca Pavel, "Eu, dar, mă pot lăuda în Isus Hristos, în slujirea lui Dumnezeu." Romani 15:17

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/130998/noua-tuturor