Bătălia pentru suflete
Autor: Ioan Ciobota
Album: http://ioanciobota.wordpress.com/
Categorie: Ce alegi?

   Ar fi bine sau nu ca un pocăit să intre în politică? Dacă da, care ar fi motivaţiile? Să aibă un "loc de muncă"? Să îşi rotunjească veniturile? Să fie cunoscut, să-şi facă un nume? Să câştige suflete pentru Împărăţie? Să dea legi după voia lui DUMNEZEU?
   Să o luăm pe ultima. Presupunem că intru în Parlament şi acolo vreau să iniţiez câteva legi. Care ar fi primele? Mai întâi o lege împotriva avorturilor. Tot pe primul loc o lege împotriva prostituţiei, homosexualităţii etc. Care ar fi legea Nr.1 ? "De azi înainte nimeni nu mai curveşte, altfel plăteşte amenda de ...., iar în caz de recidivă va fi încarcerat." Apoi o lege împotriva hoţiei, fumatului sau beţiei. Şanse?...
   Prima lege dată de însuşi Ion Iliescu în noaptea revoluţiei a fost legea liberalizării avorturilor. O lege împotriva Legii lui DUMNEZEU, care spune să nu ucizi. O lege prin care mamele din România au dreptul "legal" - raportat la un sistem de referinţă diavolesc - să-şi transforme pântecele în sicriu, să-şi ucidă copiii nenăscuţi. Iar româncele şi românii au "respectat" această lege din plin!! Am ajuns campioni la avorturi în Europa. "Cum poate cineva să-i convingă pe cetăţeni să respecte legi care nu au o altă bază decât statul?" întreabă David Noebel în "Înţelegerea vremurilor".
   Povestea fratele Petru Dugulescu, fost deputat de Timiş timp de 8 ani, între 1992 şi 2000, despre reacţia parlamentarilor atunci când a propus începerea zilei de lucru la Parlament cu rugăciunea "Tatăl nostru": «Nu se poate aşa ceva, pentru că atunci şi muncitorii din fabrici, şi copiii din şcoli vor începe ziua tot cu "Tatăl nostru"», spuneau stimabilii parlamentari!!
   Dar, scopul final al implicării în politică ar fi modificarea şi iniţierea unor legi în scopul unui mai bine pentru oameni. Legi raportate la LEGIUITORUL SUPREM.
   Să luăm un exemplu. Peste 273.000.000 de oameni au fost ucişi în secolul al XX-lea. D. Noebel spunea că în spatele acestei crime, ar putea să existe gândirea a 6 oameni: Karl Marx, Charles Drawin, Julius Belhausen, Friedrich Nietzsche, Wilhelm Wundt şi Sigmund Freud.“ Aceşti 6 [aşa zişi] gânditori, au influenţat 4 adolescenţi ai vremii respective: pe Mussollini, pe Hitler, pe Stalin şi pe Margaret Sanger, ultima dintre ei fiind o adolescentă. Primii 3 sunt responsabili de majoritatea crimelor săvârşite în secolul XX. Dar adolescenta de altă dată, a cărei gândire a ajuns să stea la baza planning-ului familial, adică la baza controlului naşterilor, este responsabilă nu numai de mult mai multe omoruri decât cei 3 puşi laolaltă!!!, dar implicaţiile gândirii ei continuă să secere milioane şi zeci(poate chiar sute) de milioane de vieţi, care încă nu au văzut lumina zilei, după ce primii 3 au ieşit de mult de pe scena istoriei” încheie Noebel.
   Deci istoria secolului XX a fost influenţată în acest caz într-o mai mare măsură de nepoliticieni decât de politicieni.
   Dar în cazul Daniel - Cir - rezidirea Ierusalimului, cine pe cine a influenţat? Daniel pe Cir? Sau Dumnezeu pe amândoi? Ambele variante par afirmative. "Omul nu este o simplă rotiţă într-un mecanism, el nu este un actor care îşi joacă rolul într-o piesă de teatru; el poate cu adevărat să influenţeze istoria" spune Francis Schaeffer.
   Dar cum? - întrebăm noi.
   Pentru că implicarea în politică în Europa și în România în acest moment, este ca și cum aș pune un băț în mijlocul unui fluviu, cu scopul de a opri fluviul. În acest moment Europa merge "pe mâna" umaniștilor, cu brațul lor politic socialismul, a umaniștilor seculari deocamdată, dar în umbră așteaptă răcnind umanismul cosmic - New Age.
   De la un capăt la altul al continentului, majoritatea guvernelor sunt socialiste sau de orientare socialista. Franta, Marea Britanie, Germania, Polonia, România, Rusia, Grecia, Bulgaria etc. "Aceasta este esența problemei create de teoria umanistă referitoare la legi: statului i se dă autoritatea unui dumnezeu. "Fratele mai mare" exercită toată puterea; individul este doar o simplă rotiță în mașinăria statului." D.Noebel.
   De exemplu: dacă până mai ieri toată lumea era de acord că homosexualitatea este ceva păcătos, rău, greșit, astăzi parcă această convingere se clatină. După tot ce lăsăm să ne toarne mass-media în cap, parcă tot mai mulți încep să-i privească cu înțelegere pe homosexuali, unii chiar cu "dragoste"... Vorba lui Marx: "Legea, moralitate, religia sunt prejudecăți burgheze, în spatele cărora mijesc tot atâtea interese burgheze"... După părerea marxiștilor și a umaniștilor, Dumnezeu nu există, iar omul este doar un animal evoluat... Așa încât și legile se dau după mințile lor întunecate. Unii spun că în SUA încă mai există puțină normalitate în politică, cu toate că și la ei umaniștii și marxiștii (nu vă vine să credeți? BA DA! Chiar marxiștii) au sărit să spargă cu "dalta și ciocanul" cele 10 porunci de pe pereții școlilor și a instituțiilor publice... și să lipească versete din Coran... Aduse cu avionul... Dacă nu cu primul, măcar cu al doilea. Sau cu al treilea...
   BĂTĂLIA PENTRU SUFLETE se dă în sala de clasă, de către învățători și profesori. Și în Biserică!
   Dar mai mult, BĂTĂLIA PENTRU SUFLETE se dă pe genunchi.
   Dacă vreți, și în Parlament, Consilii locale sau județene. Uneori și-n primării. Dar ce are a face asta cu pocăința? Păi se pot implica în politică, dar asta nu se numește slujbă pentru Domnul, ca să îl ducă pe Domnul și valorile LUI și acolo. Să ducă acolo integritate, etică, morală, lumină și sare. La fel cum ar trebui să ducă toate aceste valori și în oricare alt domeniu. Fie că și-ar alege o slujbă de muzician, medic, vânzător de cartofi, șofer de autobuz, "om cu inima curată" sau bunică.
   DAR!!! Dacă vreau să aduc Împărăția în sufletele și în mințile oamenilor, atunci treaba aceasta pleacă de JOS în SUS, nu de SUS în JOS !!
   Dar rămâne și nevoia disperată de legi drepte. Iar "politica este murdară... dacă este făcută de oameni murdari" spunea Petru Dugulescu.


      "Să-ți iubești aproapele" nu se impune prin legi omenești.
        BĂTĂLIA PENTRU SUFLETE se dă pe genunchi!

   Dragostea pentru DUMNEZEU, NU se impune prin lege. Doar prin cruce...

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/130685/batalia-pentru-suflete