Bizuie-te pe Dumnezeu pentru sfinţenie!
Autor: William Gurnall
Album: fara album
Categorie: Diverse

Bizuie-te pe Dumnezeu pentru sfinţenie!

   Via dă rod atâta vreme cât există un zid sau o prăjină pe care să se înalţe, dar fără acest ajutor, ea va fi călcată în picioare şi nu va rămâne nimic din ea. Dacă vrei să experimentezi puterea sfinţeniei, "nu te bizui pe întelepciunea ta". Dumnezeu este gata să ajute pe orice om care Îi cere ajutorul, dar nu garantează ajutorul celui care nu vrea să depindă de El.

   Drumul creştinului spre cer este asemenea unor plaje peste care apa mării se scurge în fiecare zi şi le transformă aşa de mult încât devin un adevărat pericol pentru călătorul ce se aventurează fără a avea un ghid, chiar dacă el a mai fost pe acelaşi drum cu o luna în urmă. Deşi înainte călcase pe un pământ solid, acum el ar putea cădea într-un nisip mişcător.

   Astfel, omul sfânt care merge pe un drum neted poate întâlni mai târziu, pe aceeaşi cale, ispita, care-l va nimici atâta vreme cât el nu beneficiază de nici un ajutor din cer. Creştine, te previn să nu faci nici măcar un pas fără ca mâna credinţei tale să se sprijine pe braţul Preaiubitului tău. Dacă te bizui pe picioarele tale, vei cădea; dacă doreşti să rămâi în siguranţă, foloseşte-ţi picioarele, dar încrede-te în braţul Lui.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/129136/bizuie-te-pe-dumnezeu-pentru-sfintenie