Dragoste şi Bucurie
Autor: Ficard Florica
Album: O cântare nouă
Categorie: Mărturii

...bucurie-n priviri! ...bucurie izvorâtă din adâncul inimilor! Bucurie dătătoare de viaţă nouă, bucuria dragostei în unirea oferită-n dar de Cel ce este cu adevărat DRAGOSTE şi BUCURIE.

   Când fiul meu cel mare a încheiat legământul în apă cu Domnul, am avut din nou bucuria de a simţi prezenţa Cerului în viaţa şi-n inima mea, o bucurie vie, o bucurie scăldată-n lacrimile bucuriei! Ca orice mamă ce-şi pune lacrimile fierbinţi pe altarul îndurării, m-am rugat pentru viitoarea lui soţie, pentru căsnicia lui... şi printr-un vis de noapte, Domnul mi-a vorbit şi mi-a arătat căci fiul meu se va căsători cu una din tinerele adunării unde noi eram membrii... şi ori de câte ori îmi aminteam visul, alergam cu privirea de la o fată la alta... "o fi aceasta... sau aceasta... ah, da, aceasta este căci seamănă aşa de mult cu chipul din vis..."

   După ceva timp, o soră din adunare, a avut din partea Domnului o descoperire pentru mine: "Sora Flori, Domnul mi-a descoperit căci băiatul dumneavoastră va lua în curând de soţie o soră din adunare de la noi. Au fost trei surori la mama acasă, două s-au căsătorit iar cea rămasă "pe vatră" va fi soţia lui!" 

   O, Dumnezeule mare, cum ştii TU să ne conduci paşii tuturor, aşa de minunat! Slavă ŢIE!

   ***********

   Dragii mei copii, aţi păşit de puţin timp pe cărarea vieţii-n doi, unindu-vă prin sfânt legământ să fiţi una şi la bine şi la rău... cuvinte şi urări ar fi multe de spus... însă eu, vă îndemn la DRAGOSTEA din 1 Corinteni.13.

   Nu uitaţi însă, căci Dragostea Aceasta nu vine din fire, ci din Fântâna dătătoare de Apă Vie. Fie de aceea, stropii de Apă Vie clipă de clipă peste voi şi-n voi, DÂNDU-VĂ PUTERE SĂ AJUNGEŢI LA ŢĂRMURILE VEŞNICIEI!

   CASĂ PE STÂNCĂ, Fiţi binecuvântaţi.

   pentru Florinel şi Raluca, copiii mei

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/127123/dragoste-si-bucurie