Vino și bea
Autor: Max Lucado
Album: Devotionals
Categorie: Diverse

    Pe lista mea de lucruri pe care îmi doresc să le fi învățat mai devreme, acest adevăr plutește aproape de vârf. Harul mi-a apărut în cale, pe neașteptate, într-o biserică. Congregațiile și liderii lor m-au schimbat. Însă bisericile s-au luptat, ba chiar s-au împărțit. Oamenii maturi s-au comportat mai puțin de atât. Cutia s-a desfăcut, robinetul s-a blocat și inima mea pentru un timp s-a scufundat.

    Când era aproape prea târziu, am auzit invitația izvorului care curgea în continuare: „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura”. Dumnezeu se descrie ca „izvor de apă vie” (Ioan 7:37-38)

    Mulțumește-I Lui pentru robinete, dar nu te încrede în ele ca să te hrănească. Mulțumește-I Lui pentru cutiile în care darurile Sale vin, dar nu da greș în a le deschide. Și mai presus de toate, nu da greș în a citi însemnarea: „Dragul meu copil, îți este sete? Vino și bea! Îmi găsesc desfătarea în tine. Niciodată nu voi da greș și nu te voi părăsi.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/123473/vino-si-bea