Ti-ai gasit ratiunea de a trai?
Autor: Ivan (Ionuț) Popovici
Album: fara album
Categorie: Diverse

   Într-o zi, o femeie deprimată a sărit de pe un pod, în râu. Fără să se gândească, un bărbat aflat în apropiere a sărit să o salveze. Dar “eroul nostru” şi-a adus aminte brusc că nu ştie să înoate, aşa că a început să dea din mâini şi să strige după ajutor! Auzindu-i ţipetele, femeia deprimată a înotat spre salvatorul ei, l-a tras afară, l-a resuscitat şi i-a salvat viaţa. Ce s-a întâmplat?

      Ea a găsit o nevoie mai mare decât a ei şi făcând astfel, a găsit un motiv ca să trăiască. Domnul Isus a spus: “dacă grăuntele de grâu, care a căzut pe pământ, nu moare, rămâne singur; dar dacă moare, aduce multă roadă”. Hristos tocmai terminase de spus:” Nu vă îngrijoraţi, cu privire la viaţa voastră, gândindu-vă ce veti mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca. Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea” (Luca 12:22-23).

     Succesul în carieră şi lucrurile materiale nu pot fi raţiunea ta de a trăi! Ai nevoie de un scop mai mare, iar Dumnezeu ti-l va da dacă I-l ceri. Unii dintre noi s-au născut ştiind ce i-a chemat Dumnezeu să facă în viată; alţii descoperă asta pe parcurs. Unii dintre noi descoperim lucrul acesta spre sfârşitul vieţii. Într-adevăr, unii dintre noi suntem treziţi de o tragedie sau de o pierdere. Ceea ce contează este faptul că descoperim scopul lui Dumnezeu şi ne avântăm spre el. Helen Keller a scris: “Când una din uşile fericirii se închide, se deschide alta; dar deseori ne uităm atât de mult la uşa închisă încât nu o vedem pe cea pe care Dumnezeu ne-a deschis-o”. Aşadar, ţi-ai găsit raţiunea de a trăi?

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/121595/ti-ai-gasit-ratiunea-de-a-trai