Un Cuvant bun
Autor: David Wilkerson
Album: fara album
Categorie: Diverse

Domnul nostru are un plan minunat pentru fiecare copil care Il iubeste pe El si nici un atac demonic impotriva copiilor Sai nu va putea vreodata sa altereze aceste planuri. Dumnezeu cunoaste incercarile, necazurile si durerile cu care ne confruntam astazi, dar El de asemenea stie lucrurile minunate pe care le-a pregatit pentru noi si care ne asteapta. El cunoaste fiecare revelatie pe care o vom primi, beneficiile de care ne vom bucura. Roadele pe care le vom vedea, bucuria si pacea pe care le vom poseda. El are un “Cuvant bun” pentru toti cei ce-L iubesc!

 

“Nouă însă Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Său” (1 Corinteni 2:10). Domnul doreste sa ne arate “Cuvantul Sau bun” in ce priveste ceea ce a pregatit pentru noi, si Duhul Sau este mesagerul care aduce acel cuvant bun. Duhul Sfnt va da aripi duhului nostru molesit prin ce ne va descoperi Dumnezeu si noi vom zbura ca vulturii din cursa lui Satan!

 

Ascultati aceste cuvinte minunate din Isaia:

 

“Nu ştii? N-ai auzit? Dumnezeul cel Veşnic, Domnul, a făcut marginile pământului. El nu oboseşte, nici nu osteneşte; priceperea Lui nu poate fi pătrunsă. El dă tărie celui obosit şi măreşte puterea celui ce cade în leşin. Flăcăii obosesc şi ostenesc, chiar tinerii se clatină; dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, şi nu obosesc; umblă, şi nu ostenesc.” (Isaia 40:28-31)

Lucrarea Duhului Sfant este sa ne incurajeze iar lucrarea noastra este sa ne incredem ca El va implini ceea ce L-a trimis Tatal sa faca.

Du-te in camaruta ta ascunsa chiar acum, chiar si asa decsurajat cum esti, si linisteste-te inaintea Domnului. Chiar daca nu ai suficienta putere sa vorbesti, tu Il poti atinge in Duhul cu aceasta rugaciune:

“Doamne, eu stiu ca Duhul Tau locuieste in mine si stiu ca Tu L-ai trimis sa ma mangaie, sa ma intareasca si sa mi-L descopere pe Christos. Eu vin la Tine acum cu aceasta credinta simpla, de copil. Te rog vorbeste-mi si mangaie-mi inima pentru ca nu mai am nici o putere. Ridica-ma si calauzeste-ma.”

Tu nu vei cadea in lesin! Vei iesi din aceasta inceracre biruitor, pentru ca credinta ta va fi fost testata si incercata precum aurul. Vei vedea cum Domnul va duce la indeplinire FIECARE PROMISIUNE PE CARE TI-A FACUT-O!

 

David Wilkerson 23.10.2013

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/115671/un-cuvant-bun