Cand esti descurajat
Autor: David Wilkerson
Album: fara album
Categorie: Diverse

Primul lucru pe care il face Duhul Sfant cel mai des atunci cand esti descurajat  este sa-ti aduca aminte de promisiunile pretioase ale lui Isus.  El a facut acest lucru cu mine in timp ce-mi umplea sufletul cu promisiuni din Cuvantul Lui Dumnezeu. “Viata ta nu s-a sfarsit inca.”, El ma asigura, “Tu inca nu stii, dar ce e mai bun pe tine inca te asteapta in viitor”. Lucrarea Duhului Sfant este sa rastoarne minciunile si decsurajarile ce vin din partea celui rau si sa-ti aduca incurajare de Sus!

 

Multitudini de crestini intra in prezenta lui Dumnezeu in fiecare zi si se asteapta sa fie pedepsiti de El. Cat de mult trebuie sa-L intristeze acest lucru pe Domnul nostru. Cand mergem in rugaciune noi trebuie sa fim gata sa auzim un Cuvant de bine de la TATAL nostru care ne iubeste. Ani de-a randul cand intram in camaruta mea de rugaciune, ma asteptam ca Domnul sa ma certe. Multumiri fie aduse Lui Dumnezeu ca El m-a invatat altceva.

 

 

Pe de alta parte, sunt denominatii intregi care evita orice mentionare a corectarii sfinte. Ei vorbesc foarte putin despre pacat pentru ca ei vor sa aiba doar mesaje positive. In acest process ei ignora corectarile Lui Christos din scrierile Noului Testament. Asa biserici pretind ca predica o evanghelie a dragostei, a indurarii si a harului. Dar din pacate, ei inteleg gresit harul lui Dumnezeu, transformandu-l intr-o licenta pentru a pacatui.

 

Eu sunt constient ca nu scriu acest mesaj catre asa fel de oameni. Ci mai degraba, le vorbesc crestinilor care evita pacatul din dragoste pentru Dumnezeu. Le vorbesc celor care se bucura de intimitatea cu Christos pentru ca ei flamanzesc si inseteaza dupa El mereu. Daca aceasta te decsrie pe tine, si te simti la pamant si depresiv, te rog sa STII ca aceasta ti se intampla  pentru ca esti sub atac din cauza ca Il iubesti pe Isus!!!

FII ABSOLUT SIGUR ca toti cei ce-L asteapta pe Domnul si raspunsul Lui VOR PRIMI aceste promisiuni glorioase:

 

 

“..cum niciodata nu s-a pomenit, nici nu s-a auzit vorbindu-se si cum nici n-a vazut vreodata ochiul asa ceva: anume ca un alt dumnezeu afara de Tine sa fi facut asemenea lucruri pentru cei ce se incred in el.” Isaia 64:4

 

“Dar, dupa cum este scris: „Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc. Noua insa Dumnezeu ni le-a descoperit prin Duhul Sau. Caci Duhul cerceteaza totul, chiar si lucrurile adanci ale lui Dumnezeu.” 1 Corinteni 2:9-10

 

 

By David Wilkerson 22.10.2013

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/115669/cand-esti-descurajat