Dumnezeu Nu este corect!
Autor: Alin Jivan
Album: fara album
Categorie: Diverse

Aproape în fiecare zi aud acest lucru: Dumnezeu Nu este corect! O spun oamenii de știință, o spun criminalii, naivii, suferinzii, o spunem noi, o spun majoritatea: Dumnezeu Nu este corect!

Nu este corect pentru că nu ne binecuvântează prăvălia. Nu este corect pentru că nu ne lasă să ne uităm la alte femei. Nu este corect pentru că mor copiii de foame în Africa, iar noi ceilalți murim grași și sătui. Nu este corect pentru că nu răspunde la rugăciunile tuturor bolnavilor. Nu este corect pentru că se nasc copii cu malformații. Nu este corect…

Cei mai mulți spun că Dumnezeu nu este corect fiindcă nu oprește răul de pe pământ.

Dumnezeu Nu este corect, iar eu mă bucur enorm de acest lucru… Dumnezeu nu oprește răul de pe pământ pentru că Nu este corect, căci dacă ar fi corect, pământul și lumea care locuiește pe el, ar fi rămas doar o amintire pentru îngeri.

Dacă Dumnezeu ar fi oprit răul, atunci cu toții ar fi trebuit să dispărem, pentru că toți suntem răi, toți am mințit, am furat, am înșelat, am curvit, am rănit, am nenorocit oameni prin purtarea noastră și am călcat în picioare dreptatea lui Dumnezeu.

În psalmul 53:3 spune că “toţi s-au rătăcit, toţi s-au stricat; nu este niciunul care să facă binele, niciunul măcar.”

Ce am face dacă Dumnezeu ar deschide cerul și ar spune: ” În această noapte voi nimici tot răul de pe pământ. Voi nimici pe toți mincinoșii, curvarii, necredincioșii, ucigașii, scârboșii, vrăjitori ( adică și pe cei care au vrăjeală).

Poate că nu toți am curvit, dar avem prieteni sau membrii din familie care au făcut-o. Atunci va trebui să ne despărțim de ei. De frații noștrii, de prietenii noștrii.

Dumnezeu a fost corect în momentul în care a zis “ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”. Această lege, este cea mai corectă lege de pe pământ, însă Dumnezeu a renunțat să mai fie corect, pentru noi păcătoșii, căci dacă Dumnezeu ar fi rămas doar corect, atunci cu siguranță cu toți am fi avut scoși cel puțin dinții și ochii .

Dumnezeu a apelat la multă dragoste și a devenit mult mai îngăduitor, El este DESĂVÂRȘIT în dragostea Lui.

Petru, ne spune că “ Domnul nu întârzie în împlinirea făgăduinţei Lui, cum cred unii; ci are o îndelungă răbdare pentru noi şi doreşte ca niciunul să nu piară, ci toţi să vină la pocăinţă.”

Dumnezeu a fost corect, acum este mai mult decât corect și va veni o zi când va judeca lumea în cel mai corect mod, mai ales pe cei care au întors spatele bunătății Sale, căci dacă nu le-a scos încă dinții celor răi înseamnă că aceștia vor avea din ce să scrâșnească.

“Fiul omului va trimite pe îngerii Săi, şi ei vor smulge din Împărăţia Lui toate lucrurile care sunt pricină de păcătuire şi pe cei ce săvârşesc fărădelegea, şi-i vor arunca în cuptorul aprins; acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor.”- Matei 13:41,42

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/114423/dumnezeu-nu-este-corect