Cum sa-l accepti, asa cum este?
Autor: Narci
Album: fara album
Categorie: Diverse

                E minunat sa iubesti,nu-i asa?E extraordinar!! e fantastic,numai cand te gandesti la el...cat de mult ti-ai dori sa impartasesti cu el, macar o clipa din viata...cu el, cel la care poate numai visezi adesea,si sperantele tale raman incatusate intre teama si esec.El ,te priveste, te admira,ar vrea sa-ti spuna cat de deosebita esti, insa e mai timid decat tine.

Inima iti spune sa vorbesti cu el, sa-i spui totul, insa mintea te atentioneaza sa ramai la locul tau.Ce e de facut, atunci cand atatea dorinte neimplinite, se rascolesc in inima ta, in mintea ta in tot ce esti tu?

tu esti femeie, iar el e barbat.ok, dar cu toate aceatea, cu ce ne incalzeste pe noi, femwile, faptul ca iubim daca nu speram, macar o clipa ca si ei sa ne iubeasca?

Raspuns categoric: Atunci cand lasi la o parte nesiguranta, frica, dezamagirea, devii o fire puternica, doritoare de a trai pozitiv.Este scris in cantarea cantarilor, fiice ale Ierusalimului, nu starniti dragostea pana nu vine ea.Ok, pana aici e bine, in regula,si clar, dar de aici in colo ne intrebam,;Oare cum ne dam noi seama ca dragostea nu a si venit deja?

Dumnezeu ne da o calauzire clara cu privire la acest aspect.Atunci cand incepi sa il cunosti pe el tot mai mult, incepe sa iubesti caracterul lui, asa cum este el, sa accepti asa cum este si sa-l iubesti cu tot ce este el.Intreaba-te dar, ca o femeie matura si credincioasa, oare ai fi tu dispusa sa-ti petreci restul vietii cu el?

Esti tu gata sa-l faci fericit asa cum iti doresti sa-l admiri? Il accepti tu, cu toate slabiciunile pe care le are? Te simti bine in prezenta lui? Te respecta,atunci cand esti in preajma prietenilor, rudelor sau cunostintelor, dar chiar si cand sunteti voi doi, intamplator?Respecta alte persoane?

Daca el este vrednic sa-l iubesti, atunci recurge la urmatorii pasi:

1:INTERESEAZA-TE DACA ESTE SINGUR, CI NU ESTE IMPLICAT IN VREO RELATIE.

2:OBSERVA DACA COMPORTAMENTUL LUI, PRIN FELUL CUM ITI VORBESTE, TRADEAZA SENTIMENTELE LUI PENTRU TINE.

3:TREBUIE SA AI CEL PUTIN 5 MOTIVE INTEMEIATE PENTRU A FI SIGURA CA EL DORESTE O RELATIE SERIOASA CU TINE.

Poarta-te cu el, naturala, plina de convingere, tandra, dar nu exagera in ceea ce faci.Fii tu insati mereu, fara prefacatorii, fara imbracaminte extravaganta,nu cauta sa-l impresionezi cu machiaj foarte strident,deoarece te va considera lipsita de caracter si astfel se va indeparta de tine.

Zambeste mereu atunci cand e nevoie, fii calma si cu simtul umorului, evita glumele proaste care nu aduc nici un folos.

 

Va urma.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11421/cum-sa-l-accepti-asa-cum-este