Isus, legatura mea cu cerul
Autor: Vasile Iancu
Album: fara album
Categorie: Diverse

   Iubitii mei, Domnul Isus Hristos vrea sa ne fie fereastra noastra spre cer, asa cum se ruga Daniel Tatalui nostru fara sa-i fie teama de repercursiunile legii impuse de vrajamasii lui prin decret imparatesc. Cu atat ma mult cu cat ne bucuram de liberatate in tarile crestine si nu numai, putem sa folosim acest lucru in avantajul evangheliei vietii.

   Isus spune in evanghelii: „Eu sunt calea, adevarul, si viata, si nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine”. AVEM O CALE SIGURA , ESTE SINGURA CALE CARE DUCE SPRE CER, DEGEABA NE TANGUIM IN ALEGERI SI CANTARIRI, ACESTA ESTE SIGURUL DUMNEZEU CARE POATE SA-TI ADUCA MANTUIRE PT SUFLETUL TAU. De ce trebuie sa ne complicam vietile cu cautari si esecuri inutile daca stim si avem confirmari reale fie in Biblie, fie in vietile din jurul nostru, o viata fara Dumnezeu este o poavara, fara Dumnezeu viata nu-si gaseste rostul si bucuria trairii, cu alte cuvinte viata fara Cel care a dat-o nu-si are sensul. Este ca si cum ai spune copil fara sa existe mama, copilul fara mama nu merge , nu are sens logic.

   Cei mai mari oameni de stiinta in domeniile proprii de cercetare, medical, fizica, chimie, geografie, etc, Newton, Einsthein, au vazut in cautarile lor ca Dumnezeu exista si au multumit Creatorului pentru minunatia creatiei. Oricat am cauta noi, Dumnezeu este mai destept si mai inteligent decat noi, ascultarea de voia Lui este binecuvantare pentru vietile noastre.

   Nehotararea pe cale credintei este in detrimentul nostru, cand suntem in balanta pierdem in defavoarea noastra. Nu vedem noi oare puterea lui Dumnezeu in desfasurarea naturii care se revolta impotriva noastra atunci cand ii distrugem echilibrul ei natural, cand poluarea a distrus stratul protector de ozon si zilelea acestea s-a determinat ca radiatiile ultraviolete de la soare sunt mai nocive ca oricand si multi se imbolnavesc de boli de piele din aceasta cauza, nu vedem cum natura se dezlantuie in furtuni mari si uragane?...

   Ce semne mai asteptam ca sa ne hotaram?
   Si cel mai mare semn s-a petrecut acum 2000 de ani cand Fiul Lui Dumnezeu a venit aici pe pamant luand chip de om ca si noi si purtand in moartea Sa tot raul ce ni se cuvenea noua de drept, si invierea Sa este semnul implinirii promisiunii lui Dumnezeu ca avem viata prin Isus Hristos si ca vom fi si noi inviati ca si EL.

   Inca este dragoste din partea lui Dumnezeu pentru omenire, Isus Hristos te iubeste si vrea sa-ti daruiasca o inima noua, de fapt chiar inima Lui buna. Azi in adunare, intreba un tanar daca credinciosii capata putere dupa botezul in apa. Inca asteptam implinirea unor lucururi extraordinare ca sa credem, dar nu inteleg unii ca Isus este singurul mod de a trai in partasie cu Dumezeu. Isus este legatura mea cu cerul si n-as fi ajuns sa ma bucur de Hristos daca El n-ar fi dorit sa moara pentru mine.

   El m-a iubit si pot sa te asigur cu toata increderea ca El te iubeste si pe tine si vrea sa-ti dea coltul Lui de cer in inima ta. Este cel mai simplu lucru pe care il poti face pe pamant sa crezi in El ca Mantuitor, sa intelegi cu deplina incredintare ca El este totul si noi nimic.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11343/isus-legatura-mea-cu-cerul