Amurg si vine noaptea
Autor: Vladimir Pustan
Album: fara album
Categorie: Diverse

Stiti de ce nu avem noi ca prioritate raspandirea Evangheliei? Pentru ca noi nu suntem inca obisnuiti cu ideia ca noi suntem mantuiti. Deci, daca tu ai problema cu mantuirea ta, ce mai poti spune altora? Dar, apoi m-am gandit: Nu stiu, dar daca L-am avea pe Isus in inima, L-am avea si in gura.

         
         ,,Cît este ziuă, trebuie să lucrez lucrările Celuice M’a trimes; vine noaptea, cînd nimeni nu mai poate să lucreze.''

 

Momente de bilant- Unul dintre lucrurile importante pe care le putem vedea in jurul nostru, este ca lumea aceasta se indreapta cu pasi repezi spre un deznodamant. Toata istoria, vedem relatiile umane, vedem ceea ce spune natura in fiecare zi, ne dam seama ca deja istoria obosita se indreapta spre finalitate. Adica, Domnul Isus vine si spune: Cît este ziuă, trebuie să lucrezi, pentru ca vine noaptea, cînd nimeni nu mai poate să lucreze. In urma cu 2000 de ani, ucenici au spus, mergand spre Emaus au spus: Este spre seara, adica in amurg.

Nu mai este mijloc de zi. Ne apropiem de noapte. Si uitati-va sa vedeti la cat de mare e pacatul astazi in lume si veti vedea ca ne aropiem de noaptea totala. Biblia zice ca toate isi au rolul lor, timpul si locul lor. Noi suntem chemati sa slujim si sa lucram pentru Dumnezeu. Mantuirea este prin har. Indiferent cat vom face noi si cat vom munci, noi nu ne vom putea dobandi mantuirea. Dar un om mantuit va lucra obligatoriu pentru Dumnezeu. Si Hristos zice: Cît este ziuă, trebuie să lucrezi, ca vine noaptea, cînd nimeni nu mai poate- chiar daca ar vrea. Acum esti in amurg. Trebuie sa intelegem ca este un timp al lucrarii.

  1. Dumnezeu ne-a dat libertate in Romania
  2. Ne-a dat sanatate
  3. Ne-a dat timp
  4. Ne-a dat mantuire
  5. Ne-a facut constienti in anii acestia ca trebuie sa lucram pentru Dumnezeu

A-ti ascultat sute de predici si sute de cantari care v-au indemnat la acelasi lucru: Munciti pentru Imparatia lui Dumnezeu, pentru ca daca mantuirea-i prin har, rasplata-i prin fapta. Cand vom ajunge in cer, vom fi plecat cu aceeasi mantuire- mantuiti prin sangele lui Isus Hristos. Dar cand vom ajunge in cer, va fi cea mai puetrnica segregare care exista in universul acesta. Pentru ca Dumnezeu ne va rasplati pe fiecare dintre noi in felul in care am muncit si-am transpirat pentru Imparatia lui Dumnezeu.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/predici/112800/amurg-si-vine-noaptea