Eşti tânăr şi valul vine! Ce faci?
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Sexualitate

Învăţătura clară a Bibliei despre actul sexual este că acesta este un dar al lui Dumnezeu destinat unei relaţii intime dintre un bărbat şi o femeie, dedicaţi reciproc unul altuia doar prin căsătorie! Este interesant faptul că mass-media şi toată lumea din jurul nostru nu mai promovează acest lucru, ci din contra promovează curvia, preacurvia, avortul, homosexualitatea, destrăbălarea, împlinirea tuturor poftelor cu orice preţ, lucruri contrare principiilor puse de Întemeietorul acestei lumi, care ştie ce este mai bine, ce este mai bun pentru noi. Din dragoste, nu ne-a lăsat totuşi fără o şansă, ci L-a trimis pe singurul Său Fiu să se nască, să crească, să trăiască şi să moară ca om şi să plătească pentru păcatele şi greşelile noastre cu viaţa Lui. Astfel toţi cei care se întorc cu toată inima de la calea lor murdară, oricare ar fi ea, acceptându-L în viaţa lor şi urmându-L , vor putea avea viaţa pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru toată omenirea, înainte ca ea să păcătuiască şi să facă altceva decât voia lui Dumnezeu!

Oare ce ar trebui să facem, să urmăm sfaturile lumii şi ale mass-mediei sau ale lui Dumnezeu? Implicarea într-o relaţie de prietenie între un băiat şi o fată, fără viziunea de a se căsători, va trece prin cele mai greu de învins ispite şi mai mult ca sigur, în cazul a 10 cupluri din 12, cei doi vor curvi şi se vor despărţi! Astfel dacă te gândeşti să îţi faci o prietenă sau un prieten doar influenţat de lume, de cei din jur, fără a te gândi să te căsătoreşti, ar fi mai bine să aştepţi până la momentul potrivit, când vei fi pregătit pentru a te căsători. Ti se pare normal să-ţi urmezi poftele şi instinctele ? Vei vedea în final că toate acestea te vor duce la o viaţă falimentară, tristă, dezorganizată şi neîmplinită! Crezi că acest concept al homosexualităţii este un lucru normal, că ar trebui să-l acceptăm sau să-l marginalizăm? Dumnezeu urăşte clar acest concept şi oamenii care îl practică nu vor moşteni Împărăţia Lui (1 Corinteni 6:9), dar dacă aceşti oameni doresc să se întoarcă la El, îi primeşte şi îi ajută să scape de toate acele practici. Sângele Domnului Iisus a curs şi pentru ei! Astfel noi ar trebui să-i acceptăm pe homosexuali, să-i ajutăm să scape de practica homosexuală (doar dacă ei acceptă) prin puterea Lui Dumnezeu, dar nu să le acceptăm conceptul şi practicile homosexuale sau să le promovăm!

Există cazuri în care, din mai multe cauze, oamenii au orientare homosexuală, instinct patologic. Asta nu înseamnă că Dumnezeu i-a creat aşa şi că este normal să fie aşa. Aceasta este una dintre consecinţele intrării păcatului în lume, « aşa că şi eu,fiind abuzat psihic în acest domeniu când am fost de aproximativ 5 ani, de-a lungul anilor am fost trecut prin grele stări de depresie şi de întrebări: De ce s-a întâmplat acest lucru? De ce am aceste gânduri? Sunt aceste lucruri normale? Până în momentul în care L-am acceptat pe Hristos, această alternativă inspirată de Diavol şi planurile sale murdare, nu a fost clară şi nu a făcut decât să-mi amărască viaţa, înăuntrul meu creând una din  cele mai întunecoase lumi, iar în afară fiind doar aparent şi nehotărât, fără scop şi fără personalitate. Cu toate acesta, în lumea întunecată din mine, de care fugeam, cu care mă întâlneam foarte rar, lumina Domnului Iisus a adus o decizie bună, stabilitate şi schimbarea viziunii, dispariţia aparenţei şi tot mai mult transparenţă, comunicare şi eliberare de toate poverile pe care le purtam până atunci.

Dar nu după multă vreme Diavolul şi-a pregătit toate armatele pentru a mă împiedica să-L urmez pe Domnul. Au fost alte câteva persoane care mi-au pus din nou înainte alternativa homosexuală, m-au abuzat astfel psihic până în momentul în care Dumnezeu a ştiut că voi rezista, apoi doar prin ajutorul Duhului Sfânt am scăpat neatins de acele persoane. M-au pus puţin pe gânduri aceste situaţii şi am căutat răspunsuri, dar nu la oameni ci la Domnul Dumnezeu, şi astfel am ajuns să înţeleg, am primit compasiune şi empatie pentru acele persoane.

S-a mai întâmplat ca o altă persoană să dorească să profite de mine, dar Domnul a fost cu mine, m-a înştiinţat şi m-am rugat, iar când persoana a încercat să-mi spună dorinţele, i-am împărtăşit Evanghelia, că ceea ce pofteşte este condamnat de Dumnezeu, şi că are şi alternativa de a fi un om iubit, acceptat şi schimbat de Domnul Iisus.

Astfel mi-am înţeles trăirile trecutului şi cum Dumnezeu a preschimbat planul Diavolului, în lucrarea Lui de a mântui şi pe homosexuali. Azi lucrez prin puterea Lui Dumnezeu pentru mântuirea oamenilor care nu-L cunosc şi promovez valorile moral creştine în locurile in care El m-a pus!».

Aşa că într-o societate modernă post-creştină suntem chemaţi la a lupta împotriva homosexualităţii, destrăbălării, avortului, divorţului, împotriva a ceea ce mass-media promovează „ca unii care cunosc judecata dreaptă a lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, ei nu numai că le practică dar îşi găsesc plăcerea în cei care le fac” (Romani 1:32, traducerea D. Cornilescu revizuită, 2001).

Eşti tânăr sau tânără, încă nu ţi-ai întemeiat o familie, ce vrei să faci ? Să te culci cu nu ştiu câte fete sau băieţi, sau să ai o singură soţie sau un singur soţ, o familie fericită, sau să urmezi cultura post-creştină, mass-media, şi să fii un preacurvar, un destrăbălat, un homosexual, promovând toate acestea, sau să fii un om ascultător de Dumnezeu, care îşi va da toate silinţele să se păstreze curat şi să promoveze principiile moral creştine ? Dacă te regăseşti în aceste sincere rânduri, Domnul te va primi şi te va ajuta! Tot ce trebuie să faci este să vii la El!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11200/esti-tanar-si-valul-vine-ce-faci