Te întrebi de ce...?!?!
Autor: Stanila Gabriela
Album: fara album
Categorie: Diverse

                                                                 Te intrebi de ce...?!?!

   Iubiti frati, in Cuvantul lui Dumnezeu este relatat "fiti gata sa dati socoteala oricui va cere socoteala de nadejdea care este in voi". Trebuie sa fim gata sa le raspundem oamenilor, sa le explicam de ce noi vrem sa traim cu Dumnezeu si sa traim conform voii Lui. Anumiti oameni pun tot felul de intrebi si noi trebuie sa fim gata. De ce Il urmez pe Domnul Isus?

  • Pentru ca acest drum impreuna cu El este cel mai bun. Aceasta cale duce in cer cu strazi de aur, porti de margaritare. Il urmez pentru ca El ma duce in slava. O zi fara El este pierduta. De aceea merg impreuna cu El.
  • De ce sunt fericita cu Isus al meu? Ce mi-a dat El nimeni nu imi poate da. Nimeni nu se compara cu Domnul meu. Langa El simti ca traiesti. Bucuria mea este in El.
  • De ce Ii slujesc?  Pentru ca Lui ii datorez tot. El face atat de multe pentru mine. Are grija de mine in fiecare zi. E atent la toate nevoie mele de aceea Ii slujesc cu toata dragostea.
  • De ce Il iubesc? Stiu ce este dragostea de cand Il cunosc pe Domnul Isus. El a murit pentru mine pe cruce. A lasa cerul, slava, a venit pe pamant si a suferit atat de mult. M-a mantuit. M-a luat din intuneric si m-a adus la lumina Sa cea minunata. S-a dus sa-mi pregateasca un loc in cer. Il iubesc pentru ca El m-a iubit intai.
  • De ce ma incred in El?  Pentru ca ma ajuta in orice problema, pentru ca mi-a promis ca nu ma paraseste niciodata. El este credinicios si Îsi tine intotdeauna promisiunile. Ma incred in El pentru ca stiu ca nu ma va dezamagi niciodata. El este mereu langa mine chiar si atunci cand uit.

   Acum, ca stii toate astea, prietene drag, te mai mira faptul de ce noi crestinii am renuntat la lume si L-am ales pe Domnul Isus?

   Nu intelegi ca lumea nu iti poate oferi nimic bun si ca placerile de-o clipa ale pacatelor nu te ajuta cu nimic?

   Isus este tot ceea ce ai nevoie. Nu stiu tu, dar eu... nu L-as da pentru lumea intreaga!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/110668/te-intrebi-de-ce