Fragmente din scrisoarea Anei Maria
Autor: Ana Maria Gavrilovici
Album: fara album
Categorie: Mărturii

Fragmente din scrisoarea Anei Maria catre colega si prietena ei.



"Mai tii minte ce ți-am spus : că nu există soartă, destin, ghinion, noroc... ? De ce crezi că am spus asta ? Toate astea nu există, ci există doar un plan, și el nu este al tău sau al meu. Nu e cum vrei tu, nu poți fi fericită cînd vrei tu, ci doar atunci când în planul acela există așa ceva.

Nu poți acuza pe D-zeu că ai numai necazuri și necazuri in viața.

Ştie El ce face și să știi că toate astea sunt spre binele tău.

D-zeu ne trimite incercări, dar ne și ajută să trecem peste ele dacă Il rugăm să o facă.

Asta este important să fi perseverent in rugăciune, să nu disperi, să nu ți pierzi sperața nici măcar o clipă.

Aș vrea să strig în gura mare că sunt pocăită !

Nu vreau să mă ascund de religia mea. Sper că nu te superi că ți-am scris atîtea lucruri, nu ? Ţie pot să ți spun orice, eu așa simt și de aceia o fac.

Tu ești o ființă creată de D-zeu, de ce să nu te bucuri de asta, de ce să nu simți bucuria de a trăi, de a respira, de a zîmbi, și de a gîndi curat ? Te ai rugat vreodată ? Ţi-ai dechis inima câtre D-zeu ? Ori unde sa fi, să-i spui ce simți, să plîngi si să-l chemi din tot sufletul peste tine și familia ta !

Iți garanteaza dacă faci asta și cu o inimă sinceră și curată cu propriile tale cuvinte, într-un loc ferit de lume unde să fii doar tu și El (D-zeu) te va asculta. El te va ajuta să treci peste probleme, obstacole ispite, îngrijorări iți va face viață plină de fericire și pace. N-ai idee ce bine te simți când ești cu Cel de Sus și e lîngă tine ! Nu am cuvinte să ți explic !

Am trăit experiențe nemaipomenite cu Domnul meu și vreau-sa ți spun că pentru Numele Său sunt dispusă la orice pentru a-I apăra Numele.

De ce să nu faci și tu parte dintre cei fericiți ? De ce să nu te bucuri și tu de credința ? Dumnezeu iți atinge inima și te cheama la El ! Cînd vei auzi chemarea nu zăbovi, nu mai stă pe gânduri, răspunde-i : Iată-mă sunt aici pentru tine Isus ! Foarte multe ar fi de spus.

Cineva și-a dat viața că tu să fi iertată și de păcate mântuită. Ştiu că Lui îi pasă de tine...

Rostește o rugaciune din inimă în cămăruța ta și va fi deajuns pentru că D-l Isus să vină inimioara ta ! Incearcă !

Pune-l la încercare pe D-zeu ! Şi n-o să-ți pare rău, crede-mă !

Iți voi da un Nou-Testament dacă vrei. Nu pot să te oblig să-l citești.

Vreau să știi că mă voi ruga pentru tine in vederea mintuirii tale, chiar dacă ești său nu de acord, vreau să particip la viața ta !

D-zeu să te binecuvinteaze !

Să ști că te iubesc și că ești surioara mea în D-l !"


Ana-Maria,

Aprilie 2006


Cu permisiunea fam. Gavrilovici


Comentariu :

Fie că această scrisoare scrisă unei colege de clasă a Anei-Maria să trezească dorinta între fetele creștine pentru o schimbare sfîntă. D-l să le întărească să facă evanghelizăre la școală, pe stradă sau in cercul de prieteni, dovedind că sunt deosebite de lumea înconjurătoare. Un cunvînt zice "zmulgeți-i ca din foc" sau siliți-i să intre în împarația lui D-zeu sau dacă vei întoarce un suflet de la pieire, D-l se va îndura de tine, și ți se vor ierta o mulțime de păcate. Ca unii care nu suntem de aici, de pe pământ, să ne grăbim să facem ceva pentru D-l. El e aproape să vină, dar ce e sigur e că noi vom pleca la El. Haideți să ne pregătim.


Mama Anei-Maria,

15 August 2007.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11061/fragmente-din-scrisoarea-anei-maria