Sunt Barbat...asa m-a creat Dumnezeu
Autor: Narci P.
Album: fara album
Categorie: Diverse

 

              Sunt barbat.Si ma framanta atatea intrebari,  doresc atatea raspunsuri....desi nu pot mereu sa recunosc ca imi doresc sa fiu eu insumi, in comportamentul meu, la fel cum si gandurile se framanta in mintea mea.Uneori sunt exagerat de timid,iar acest lucru mi se pare un defect, desi nu este asa.Mi-as dori mai mult sa pot sa impartasesc gandurile cu ceilalti din jurul meu, dar mi-e atat de dificil...

Mereu ma intreb daca sunt suficient de puternic pentru cei din jurul meu,si am impresia ca ei ma privesc cu judecata, si se intreaba: oare sunt suficient de puternic?

Oare sunt un barbat adevarat?Oare impresia pe care o fac prin comportamentul meu, este buna, sau de compatimit..?

De multe ori cand vin de la lucru obosit si nu am pofta nici de o gustare,ma asez intr-un loc confortabil sa ma odihnesc,insa aceleasi intrebari imi macina mintea si inima. Oare sunt suficient de bun,oare am destula forta,si pricepere, pentru persoanele de la care ma astept sa fiu iubit si apreciat?

Este ceva foarte minunat si natural sa gandesti la astfel de intrebari.

Dumnezeu a pus aceasta dorinta in inima barbatului, ca el sa fie dornic, sa ajute, sa ocroteasca, sa daruiasca tot ce e mai bun in el.Frumusetea barbatului adevarat, vine din interiorul inimii lui, din caracterul lui, care ii inunda privirea de irezistibila atractie, pentru cei din jur.

Barbatul care are o inima curata, gata sa daruiasca ocrotire, sensibilitate, bucurie, si tot ce are mai bun,acela este cu adevarat un barbat vrednic de iubit.

Un barbat adevarat isi va alege o sotie dupa caracterul sau, pe acea fiinta cu care doreste sa traiasca, sa fie fericit, pe care o adora, ci nu pe acea cu care doar crede ca ea ar fi in stare doar sa-i faca mancare sau sa ii spele hainele si crede el, ca va fi suficient.

Un barbat adevarat,va alege un scop in viata pentru care sa traiasca,va fi cu picioarele pe pamant, cu maturitate spirituala, convins si convingator in toate privintele cand e vorba de cele mai bune lucruri privind Imparatia lui Dumnezeu,si familia.

Un barbat adevarat niciodata nu isi va alege prioritatile,doar  pentru implinirea nevoilor  lui personale,ci va cauta sa faca fericita pe fiinta  cu care isi va trai viata pe pamant.

Un barbat adevarat simte,cand sotia este trista,sau vesela, plange impreuna cu ea si se bucura impreuna cu ea.El niciodata nu va avea de pierdut deoarece intelepciunea si perseverenta lui in credinciosie, il va ajuta sa aleaga o femeie minunata, care se potriveste cu caracterul sau.

Barbatul adevarat,nu se va casatori cu o femeie galcevitoare, care nu stie sa-si tina gura, cu o femeie suparacioasa sau care nu-i va aduce cinste.Daca esti un barbat adevarat, ii vei cere intelepciune lui Dumnezeu pentru a reusi cu adevarat sa cunosti principiile Lui care iti vor aduce implinire cu adevarat.

In concluzie,aceste intrebari care mereu iti framanta gandurile,pot primi cel mai bun raspuns,in functie de maturitatea ta spirituala si partasia ta zilnica, cu Dumnezeu, care sigur te va calauzi spre o viata care merita sa o traiesti.Deci, fii barbat!!!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/10991/sunt-barbat-asa-m-a-creat-dumnezeu