Despre sfarsitul lucrurilor
Autor: Mia Daian
Album: fara album
Categorie: Diverse


DESPRE SFÂRŞITUL LUCRURILOR


Intrerviu cu Dr. Ivan Vikovan, fost procuror general al URSS, slit să emigreze în SUA.

Interviul a fost dat la postul B1 TV, şi a fost preluat de la emisiunea religioasă Salvează-ţi viaţa, din Portland- America.


În MATEI, cap 24, începând cu versetul 6, se spune: ''Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie, vedeţi să nu vă spăimântaţi, căci aceste lucruri trebuie să se întâmple, Dar sfârşitul tot nu va fi atunci.....vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumă. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor.......Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul''.
În anul 2000, mulţi atei s-au întrebat că unde este sfârşitul de care s-a tot vorbit. Dar, conform Bibliei, încă nu am ajuns în anul 2000, pentru că luna este de 30 de zile, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu, iar anul are 360 de zile. Calendarul a fost schimbat asfel încât, tot la 4 ani se merge înainte cu 21 de zile. Deci, din aceste calcule, am mai avea 3 ani şi ceva până la anul fatidic 2000.
Chiar D-zeu spune, pe alocuri, că Mirele a zăbovit. Aceste lucruri se întâmplă, dar nu va fi sfârşitul.
Primul război al omenirii a fost cel dintre Cain şi Abel
Al doilea-cel dintre David şi Goliat.
În cele două războaie mondiale, au murit milioane de oameni, numai în al doilea, murind 70 de milioane de oameni. Toate acestea vorbesc despre a doua venire a lui Hristos.
De la 9 februarie 1905, nu a fost o oră fără vărsare de sânge, în lume.
În SUA există 1500 de religii creştine plus cele necreştine. Noi, credincioşii, care am încheiat Legământul nou testamental, nu avem o religie, ci o credinţă în Hristos.
Toate evenimentele vorbesc despre A doua venire a lui Isus. El nu va pune piciorul pe pământ, ci vine ca fulgerul de la răsărit la apus, se aşează pe un nor, şi ca la o clipire, va schimba trupul celor aleşi de el, şi-i va duce în Ceruri, unde va avea loc Nunta Mielului etc,
Pe Pământ, viaţa va continua, dar vor exista şi Satana, Prorocul mincinos, Antichristul. Ei vor face lucruri oribile.
În legătură cu numărul 666, s-au făcut numeroase speculaţii. Numărul 6 este un număr de om , după consemnările biblice. În a şasea zi, Dumnezeu l-a creat pe om. Anticristul este un om , iar prorocul mincinos tot om.
În America a fost introdus numărul de securitate naţională, format din şase cifre, la care se adaugă, încă, cele trei numere, 666, conform Hotărârii de la Malta a masonilor. Fără acest număr nu se poate face nici o tranzacţie.
La vremea sfârşitului, se va pune semnul fiarei
-pe frunte, la creştini
-pe mână, la ceilalţi oameni.
Acest semn va fi cât un fir de grâu, implantat sub piele, va fi, de fapt, un microcomputer, conectat la un maxicomputer, şi cu el Satan va putea să ştie ce gândesc oamenii. Acum, Satan nu poate ghici gândurile oamenilor. Doar Dumnezeu poate.
Dumnezeu încă nu a făcut posibil acest lucru, fiindcă Evanghelia nu este propovăduită la toţi oamenii, adică la cei 6,5 miliarde de locuitori; mai este un mic procent, la aborigeni şi la câteva triburi sălbatice.
Scopul creştinilor este acela de a-i smulge pe necredincioşi, ca prin foc, din mâna Satanei.
După răpirea Bisericii, cînd Isus îşi va aduna pe cei aleşi, din cele patru vânturi, de la o margine la alta a cerurilor, viaţa va continua pe acest Pământ, timp de o mie de ani, dar vor fi multe torturi pentru lepădarea de credinţă. Mulţi vor muri ca martiri, că nu vor accepta semnul fiarei.

Dumnezeu a ridicat America la această stare de prosperitate, fiindcă a ajutat poporul evreu, în anul 1948, să se ridice. Va veni, însă, şi căderea, toate fiind îngăduite de D-zeu, fiind nevoie de instaurarea Imperiului Mondial. Pentru asta, a îngăduit terorismul mondial, fiindcă, altfel, America nu se uneşte cu o ţară din lumea a treia, nici dolarul cu leul românesc.
În condiţiile terorismului, toţi trebuie să-şi dea mâna, şi, astfel, Biserica va fi luată. Este vorba de cea fără pată, fără nici un cusur. Vremea este foarte aproape, şi credincioşii adevăraţi se bucură pentru aceasta, căci, în sfârşit, vor merge la Tatăl, unde îşi vor petrece veşnicia cu El, în nespuse bucurii.
În Apocalipsa-21cu 2, se vorbeşte despre această Venire a lui Isus. De asemena, prorocul Isaia , în cap. 13 cu 5, vorbeşte despre existenţa altor popoare situate la ,,marginea cerului''.
,,Voi face pe oameni mai rari decât aurul curat, şi mai scumpi decât aurul de Ofir...Voi clătina cerurile, şi Pământul se va zgudui din temelia lui'', zice acelaşi proroc.
Prorocul Daniel, în cap.12 cu 4, spune că ,,la vremea sfârşitului...cunoştinţa va creşte''. Nimic mai adevărat, când ne gândim la progresele cunoaşterii din ultima sută de ani. ,,Când puterea poporului sfânt va fi zdrobită de tot...cei pricepuţi vor înţelege''.
Toate evenimentele vorbesc de sfârşitul răului pentru Biserică, care va fi îmbrăcată în haina de slavă a lui Hristos.
Toţi cei ce au încheiat Legământul cu El, să se îndepărteze cât pot de rău, pentru că vremurile şi soroacele sunt sub autoritatea lui Dumnezeu.
Vestirea Evangheliei are două scopuri:
-pentru mântuire- pentru cei ce-o primesc,
-pentru mărturie, în ziua judecăţii-pentru cei ce-o resping.
Aşa că, nimeni nu poate spune că este scutit de Judecata lui D-zeu, fiindcă nu a ştiut. Deci, alege viaţa! El doreşte ca tot omul să vină la El şi să fie mântuit, dar nu obligă pe nimeni, deşi ar putea. Doar pe cei aleşi de El, din veşnicie, îi constrânge, să-L caute şi să fie mântuiţi. Dacă eşti în planul Său de mântuire, vei veni la El, fie că vrei, fie că nu. Altfel, îţi lasă liberul albitru.
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/10889/despre-sfarsitul-lucrurilor