Insetat dupa Cristos
Autor: Chereji Adrian
Album: fara album
Categorie: Diverse
"Cum doreste un cerb izvoarele de apa,asa Te doreste sufletul meu pe Tine,Dumnezeule," Ps42:1

Oare noi putem spune asta? Sau dovedim noi prin faptele noastre,aceasta dorinta dupa D-zeu?
Cum putem sa fim asa de insetati dupa Cristos? Si cum putem sa dovedim ca noi suntem insetati dupa El?
In primul rand pentru a fi insetat dupa Cristos trebuie sa cunosti despre El,sa cunosti persoana Lui,sa cunosti despre tot mai mult despre El intr-un mod indirect.
Pentru a fi insetat trebuie sa sti ce valoare are El in ochi lui D-zeu,cat de important este El inaintea lui D-zeu, si a cunosti cat de mult,Cristos te iubeste pe tine.Lucrurile acestea te face sa-L doresti tot mai mult in viata ta,adica te face insetat dupa El.
Dupa ce ai cunoscut despre El si ai dorinta de a-L cunoaste mai mult,acum trebuie sa-L cunosti intr-un mod intim,adica sa dovedesti ca esti insetat dupa Cristos.
Oare cum poti vedea ca un om este insetat dupa Cristos? Ca exemplu putem lua un cerb si felul prin care cauta el izorul de apa. Tot asa trebuie sa se vada in noi aceasta cautare dupa Cristos. Un om insetat il vezi tot mereu in cautare dupa Cristos,acasa,la soala,la lucru si mai ales in Casa Domnului,Ps122:1"Ma bucur cand mi se zice:"Haidem la Casa Domnului!",Ps27:4"Un lucru cer dela Domnul,si-l doresc fierbinte:sa locuiesc toata viata mea in Casa Domnului,...",il vezi facand mari sacrifici pentru a sta in prezenta Lui .
Tu cum esti? Se vede ca esti insetat dupa Cristos sau doar cunosti despre El si esti multumit cu atat?

Amin!!!
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/10874/insetat-dupa-cristos