Amintiri
Autor: Se
Album: fara album
Categorie: Diverse
Scrisoare.

Draga Doamne,

Iti scriu dupa o perioada lunga de tacere.
Nu stiu ce anume m-a retinut de la a coresponda cu tine si nici de ce scriu aceasta scrisoare tocmai acum, dupa atat de multa vreme.

Dupa cum ai auzit, nu am avut parte de o perioada prea roz in viata mea. Totul este in continua schimbare.Circumstante pe care te bazezi astazi maine iti pot fi fatale.Lucruri ce imi aduceau fericirea acum le gasesc o sursa de amaraciune. Nu stiu ce sa aleg din multimea de oferte pe care lumea mi le insira in fiecare clipa, ca un arbore ale carui crengi se bifurca in zeci de altele si ale carui radacini nu se mai vad.

Am auzit ca esti la fel ca atunci cand te-am cunoscut prima data... mai tu nu te mai schimbi ;) , mereu acelalasi prieten pe care ma pot baza. E bine de stiut ca cineva se gandeste mereu la mine si ma pastreaza in rugaciune. Acesta e si unul din lucrurile care m-au atras la tine. Intotdeauna ai stiut sa simti cu cel de langa tine si sa intinzi o mana de ajutor la nevoie.

Sper ca acest randuri sa te gaseasca fericit si sanatos mai ales ca ziua ta de nastere se apropie. Imi doresc mult sa pot sa fiu langa tine in acele momente si sa-ti soptesc La Multi Ani . Mi-e dor de serile acelea care ne prindeau povestind patanii din viata noastra.Impartasind experiente si visuri, destainuind taine si lucruri intime. Mi-e dor sa te revad zambind,razand cand spun vre-o prostie sau cand ma balbai incercand sa gasesc o scuza la o alta nazbatie de-a mea ;) . Ce momente petreceam impreuna !

Imi aduc aminte de drumul lung pana la scoala. Tu nu admiteai niciodata sa ma plictisesc.Ma tineai de vorba si incercai sa ma pregatesti pentru o noua zi. Doamne ce scurte faceai sa fie drumurile pana la scoala...

De mult incerc sa-ti scriu dar de fiecare data cand ma apuc intervine ceva si las creionul jos...Dar nu e vorba numai de timp. Cateodata pur si simplu nu stiu ce sa-ti scriu. Cuvintele care altadeata clocoteau in mine acum se ascund lipsite de semnificatie si inteles.

Aceasta scrisoare este o incercare de a -ti spune ca mi-e dor de tine si as vrea sa ne intalnim curand. Sa mai hoinarim impreuna, sa mai povestim ce mai e nou in viata fiecaruia...planuri de viitor.

Te las cu bine acum in speranta ca ce vom reintalni curand.

Cu drag,
Al tau prieten, fiu si frate.














Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/10155/amintiri