Filmul vietii tale
Autor: Biana Dreava
Album: fara album
Categorie: Diverse
Cum ai reactiona daca ai sta in fata unui ecran ,asteptand entuziasmat sa vezi un film pe care tu il credeai extraordinar si nu ai vedea decat un ecran mare si gol ? Ai tot astepta,dar ecranul ar ramane gol in continuare…care ar fi reactia ta?…Acum gandeste-te cum ar fi daca acel film ar fi filmul vietii tale…
O intamplare ce mi s-a intamplat aproxiamtiv acum un an m-a ajutat sa inteleg cateva lucruri.Implinisem 18 ani si am facut cateva poze cu familia si prietenii,poze despre care credeam ca vor iesi foarte bine si pe care abia asteptam sa le scot ,fiind convinsa ca voi fi multumita .Nerabdatoare am mers la un studio si am lasat filmul la developat insa cand m-am intors,am avut parte de o surpriza :persoana de la studio mi-a spus ca filmul este gol si ca nu este nici o poza.Nu imi venea sa cred ,bucuria si entuziasmul s-au transformat in dezamagire pentru ca eu eram asa sigura ca am facut niste poze grozave,mai ales ca erau de la implinirea celor 18 ani.Eram asa dezamagita si ma tot intrebam ce am facut gresit de filmul este gol.
Peste cateva saptamani ,amintandu-mi de aceasta intamplare mi-a venit in minte o intrebare ,ma gandeam cum ar fi daca as sta in fata lui Dumnezeu asteptand sa vizionez filmul vietii mele ,fiind convinsa ca am trait asa cum El ar fi vrut si asteptand entuziasmata sa aud parerea lui Dumnezeu despre ceea ce am facut pe pamant pentru El..M-am intrebat atunci oare cum as reactiona daca Dumnezeu mi-ar spune ca filmul este gol…probabil ca m-as intreba cum se poate asa ceva cand eu stiu ca am facut atatea lucruri pentru El,apoi mi-am dat seama ca degeaba fac eu multe lucruri ,daca ceea ce fac nu e din toata inima,daca nu ii sunt dedicata in intregime.Dumnezeu nu se multumeste cu jumatati de masura,El vrea totul.Nu are rost sa ne amagim si sa ne inselam singuri.
Nu vreau sa ajung in fata lui Dumnezeu si sa imi zica ca am trait o viata goala,superficiala , o viata in care am pierdut esenta si ca am ajuns sa fac totul din obisnuinta.Degeaba activam in bisericile noastre daca la baza a tot ceea ce facem nu sta o motivatie corecta,nu sta dragostea pentru El,totul e in zadar.Tot ceea ce facem trebuie sa fie din toata inima.
Dumnezeu are nevoie de oameni dedicati 100%. Haideti sa nu ii permitem lui Satan sa rada de noi,sa nu fim crestini caldicei…sa iesim din mediocritate.
Daca ai ales sa te implici in lucrarea lui Dumnezeu,indiferent de ceea ce faci, fa-o cu toata inima,stai aproape de El,ca nu cumva la sfarsitul vietii tale sa ai surpriza neplacuta si dezamagirea sa vizionezi un film gol. Fa tot ceea ce faci cat mai bine cu putinta si vei viziona cel mai bun film…viata ta poate fi cel mai bun film pe care il vei viziona vreodata,dar asta depinde de cat de mult te dedici tu pentru El si daca il lasi pe El sa fie regizorul.
Eu am decis…in nici un caz nu vreau sa vad un film gol,vreau sa traiesc o viata plina….tu?…ce alegi ?tine cont ca acest film il poti viziona DOAR O DATA..
Ar fi prea mare dezamagirea sa fie doar un ecran gol…de tine depinde cum va fi …!!!
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/10154/filmul-vietii-tale