Dumnezeu nu joaca zaruri
Autor: Se
Album: fara album
Categorie: Diverse
Dumnezeu nu joaca zaruri cu oamenii.Viata ta nu e o insiruire haotica de emotii si evenimente .El stie exact ce plan are cu tine.Cand priveste la tine vede omul pe care l-a tinut in mana sa inca de la inceput, tesut tainic in chip ciudat. Fiecare din noi am trecut prin mana Sa intorsi atent pe toate partile si asamblati cu precizie. De aceea fiecare om este o sursa incomensurabila de potential si energie. Imagineaza-ti acest potential ascuns tainic inlauntrul tau...

...cateodata il poti simti palpand subtil in strafundul fiintei tale.Cateodata simti ca poti atinge cerul…ca nimic nu-ti poate sta in cale.

Oamenii pot masura orizontul intins cu privirea lor cutezatoare…pot organiza spatii si extinde limite…pot concepe expertize critice la tot ceea ce-i inconjoara. De la +0.01 cm pana in cele mai indepartate orizonturi ochiul nostru analizeaza, studiaza, concepe…dar daca ar fi sa privim in alta directie? De la -0.01 cm in noi insine. Numai privind prin ochii cerului poti sa privesti inlauntrul tau si sa vezi aceasta farama de dumnezeire in tine:gandul vesniciei.

Eu cred ca fiecare din noi purtam in esenta fiintei noastre o farama din Dumnezeu…Cateodata o constientizam ca un gol ce nu poate fii umplut, alteori cu un sentiment ce nu-si gaseste corespondent…dar este undeva acolo, inlauntrul tau…
Cred ca la implinirea vremii vom forma impreuna un singur trup spiritual, o mireasa pentru Hristos cand ceea ce e din Dumnezeu se va intoarce la Dumnezeu.
Omul este acela care constientizeaza ca e din Dumnezeu si ca intr-un final Dumnezeu chiar vrea sa atingi cerul!

Cand un om atinge un simplu lemn acesta prinde viata si vibreaza in esenta lui eliberand fiecare fibra intr-un joc complex de sunete si culori. Arcusul zboara atent pe marginea sa eliberand cantecul care nu a fost scris niciodata.
Cand un om atinge un ocean valurile infuriate ale acestuia se vor despica in doua si oamenii vor trece printre ele ca pe uscat.
Cand un om canta imblanzeste fiarele pamantului si inimile robite sunt eliberate.
Cand un om se roaga Dumnezeu COBOARA si vorbeste cu el.

Asa ne vrea Dumnezeu. Sa cautam fiecare acest potential imens si sa-l eliberam dand astfel sens vietii noastre. Sa-i aducem glorie intr-o lume lipsita de glorie. Sa-I dam lauda intr-o lume secatuita de recunostiinta. Sa ne inchinam cum numai un om se poate inchina... sa fim oameni.





Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/editoriale/10151/dumnezeu-nu-joaca-zaruri