Niciodată singur, totdeauna purtându-mi-se de grijă
Autor: Rely Tarniceri
Album: fara album
Categorie: Diverse

1 Petru 5:7 Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi.

Nu contează cât de strâns unită ne este familia sau cât de mulţi prieteni apropiaţi avem. Atunci când trecem printr-o perioadă dificilă sau printr-o încercare, de cele mai multe ori totuşi ne simţim singuri şi parcă nimeni nu înţelege şi nimănui nu-i pasă cu adevărat.

Marta cunoştea acel sentiment. Ea a strigat către Isus (Luca 10:40) „Doamne, nu-Ţi pasă că soră-mea m-a lăsat să slujesc singură? Zi-i, deci, să-mi ajute.” Şi ucenicii Lui Isus ştiau cum e să te simţi mic, singur şi la necaz. Ei au strigat „Învăţătorule, nu-ţi pasă că pierim?” (Marcu4:38)

Poate că azi, şi strigătul inimii tale este „Doamne, nu-Ţi pasă că am rămas singur? ! Că mă scufund... că pier? !”

Prietene, Domnului ÎI PASĂ DE TINE! . El te iubeşte atât de mult încât vrea ca să arunci toate îngrijorările asupra Lui, nu numai jumătate, ci TOATE. El vrea să-i dai şi pe cele mici şi pe cele mari. Nu este nimic prea mic sau prea mare, pentru Domnul. Dacă există vre-o îngrijorare în inima ta, El vrea ca tu să o arunci asupra Lui.

Atunci când Petru a scris ”aruncaţi toate îngrijorările asupra Lui” el vorbea despre o acţiune continuă de a arunca îngrijorările tale asupra Domnului. Cum apare vre-o îngrijorare, Dumnezeu vrea ca tu să o arunci asupra Lui. Acesta este stilul de viaţă pe care El vrea ca tu să îl adopţi. De ce? Versetul ne dă şi motivul „căci El Însuşi se îngrijeşte de voi”. Tu arunci toate grijile asupra Celui care te iubeşte şi care şi-a părăsit cerul pentru a veni să moară pentru tine. Acesta este Cel asupra căruia arunci îngrijorările tale. Nu este o persoană oarecare ci este Acela care şi-a dat viaţa pentru tine.

Atunci când treci printr-o perioadă dificilă, Dumnezeu vrea ca tu să crezi că tu nu eşti niciodată singur căci El însuşi a spus că nicidecum nu te va lăsa şi cu nici un chip nu te va părăsi (Evrei13:5). Ca şi subiect al grijii Sale, El va avea grijă de tine, tot restul vieţii tale. Nu eşti niciodată singur şi totdeauna ţi se va purta de grijă!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/10070/niciodata-singur-totdeauna-purtandu-mi-se-de-grija