Roagă-te pentru a-ţi întări sistemul imunitar
Autor: Rely Tarniceri
Album: fara album
Categorie: Diverse
Meditatii zilnice 12.12.09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore



1Corinteni 1:4 „Cel care vorbeşte în limbi, se zideşte pe sine însuşi.”

Mulţi carismatici şi dintre cei care aparţin mişcării „Word of faith” cred că atunci când vorbeşti în limbi, îţi zideşti omul spiritual din tine. Ei bine, este numai o treime din adevăr. Biblia nu spune că vorbitorul îşi zideşte duhul ci că se zideşte pe el însuşi. Aste înseamnă el în întregime, duh, suflet şi trup. Deci cel care se roagă în limbi îşi zideşte duhul, sufletul şi trupul.

Asta include şi întărirea sistemului imunitar? da, include! Neurochirurgul Dr. Peterson Carl de la Oral Roberts University a descoperit prin experimente ştiinţifice că atunci când o persoană vorbeşte în limbi, creierul ei secretă două substanţe chimice care ajută întărirea sistemului imunitar cu 40%.

Sistemul tău imunitar este prima linie de apărare împotriva bolilor. Vă amintiţi epidemia SARS care a fost în Singapore în 2003? Nu toţi acei care au avut boala, au şi murit. Numai acei a căror sistem imunitar era slab, au murit. Mulţi recurg la pilule şi ierburi pentru a-şi întări sistemul imunitar.

Conform spuselor dr. Peterson, cele două secreţii chimice care întăresc sistemul imunitar, sunt eliberate de o parte a creierului uman care nu are nici o activitate aparentă. Şi acea parte a creierului este stimulată de vorbirea în limbi -deci nu e nevoie de pilule şi ierburi!

Un membru al bisericii, în vârstă de 74 de ani, a decis să-şi întărească sistemul imunitar împotriva mai multor probleme de sănătate pe care le avea. De mai mult de treizeci de ani două dintre venele sale principale erau 70% blocate iar cinci mai mici erau 80% blocate. Aşa că în timpul unuia din serviciile bisericii, când am cerut ca acei care vor să fie vindecaţi de probleme ale inimii, să se ridice în picioare, el s-a ridicat, şi-a pus mâna pe inimă şi s-a rugat în limbi.

El a avut partea lui, în acel moment, a crezut că Duhul Sfânt l-a atins şi că a devenit o altă persoană. Când a mers la consultul medical, chirurgul a constatat că toate blocajele din vene dispăruseră. Chiar şi o operaţie pe care o programase pentru inima lui, au anulat-o căci nu mai era necesară. Într-adevăr era o persoană diferită. A primit, în mod literar, o inimă nouă de la Dumnezeu.

Dragul meu, poate că nu ai o problemă cu inima, asemeni acelui frate, dar şi tu poţi să te rogi în limbi pentru a-ţi întări sistemul imunitar!
Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/10068/roaga-te-pentru-a-ti-intari-sistemul-imunitar