HOME

Viziunea bisericii

O biserica misionara, multi-culturala, trans-generationala, orientata spre oameni din toate mediile sociale si toate varstele. Viziunea noastra este de a lua parte la innoirea spirituala a noii generatii si de a ajuta pe credinciosi sa isi descopere adevarata chemare.

photo-1504052434569-70ad5836ab65

Valorile noastre

Cunoasterea, proslavirea lui Dumnezeu si trairea prin credinta si dragoste. Sa ramanem in dragostea Tatalui, sa crestem impreuna in Harul Domnului Isus si sa-L marturisim pe Isus prin puterea si intelepciunea Duhului Sfant.

Misiunea

Sa-L glorificam pe Dumnezeu, sa echipam credinciosi si a evangheliza lumea. Biserica Credintei LOGOS exista pentru a-i invata pe oameni sa-L urmeze pe Domnul intr-o ascultare cu bucurie si sa formeze, la randul lor, pe altii ca ucenici. Motto-ul misiunii: “Mai mult, mai aproape, mai intens

Biserica Logos Baia Mare

O biserică pentru toate generațiile care îți inspiră viziune, credință și dragoste

fa o donatie

Doneaza

Orice suma pe care o daruiti in contul proiectelor sociale va ajunge la acele persoane care au cea mai mare nevoie (familii sarace, orfani si vaduve din Baia Mare si imprejurimi). Domnul sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca darnicia!