Acasă

Bine ați venit pe website-ul bisericii noastre penticostale, unde ne bucurăm să fim în comuniune și să împărtășim dragostea și învățăturile Domnului Isus Hristos!


Pastor Matei Marian


Invitat Special

Pastor CĂLIN MOCAN


Suntem încântați să vă anunțăm că duminică 3 martie, la biserica noastră Elim Antwerpen, ne va onora cu prezența fratele pastor Adi Mocan.


Vă invităm să vă alăturați comunității noastre pentru a primi cuvinte de înțelepciune și inspirație. Nu ratați această ocazie unică de a ne îmbogăți spiritual împreună.


📅 Data: 03/03/2024
🕒 Ora: 11.00-13.00
📍 Locația: Biserica Elim Antwerpen,
Pastoor Campenstraat 4, 2170 Antwerpen

Un turn

de scăpare



Povestea noastră


Biserica Elim dorește de a fi un turn de scăpare și o cetate sfântă, unde Domnul Isus Hristos este Stăpân și Rege, pentru cei care departe de țară, tot au o dorință aprinsă de a-L căuta pe Dumnezeu!

Pastor Matei Marian

Un mesaj de bine venit 


Dragi frați și surori în credință,


Cu bucurie vă întâmpinăm pe website-ul bisericii noastre penticostale! Sunt încântat să vă pot transmite un mesaj de bun venit în numele întregii comunități de credincioși.


Biserica noastră este un loc în care căldura și iubirea Domnului Isus Hristos se regăsesc în fiecare colț și în fiecare inimă. Ne străduim să fim o familie spirituală unită, în care fiecare persoană este primită și valorizată. Aici, găsim o oază de speranță, învățături biblice înțelepte și îndrumare spirituală.


În calitate de pastor al acestei biserici, dorința mea este să vă încurajez să vă apropiați de Dumnezeu și să creșteți în cunoștința și dragostea față de El. Împreună, ne încurajăm și ne susținem în călătoria noastră spirituală, punând în practică învățăturile Mântuitorului și împărtășind harul și compasiunea Sa.


Indiferent de vârstă, experiență sau trecut, sunteți bineveniți să vă alăturați comunității noastre. Aici, veți găsi o atmosferă prietenoasă și oameni gata să vă primească cu brațele deschise. Ne bucurăm să vă cunoaștem, să vă ascultăm povestea și să fim alături de voi în căutarea spirituală.


Închei cu un îndemn din Sfânta Scriptură: "Să iubim unii pe alții, pentru că dragostea este din Dumnezeu" (1 Ioan 4:7). Hristos ne-a chemat să fim martori ai iubirii Sale în lume, iar biserica noastră își propune să trăiască și să reflecte această iubire.


Vă așteptăm cu drag în mijlocul nostru și vă încurajăm să explorați website-ul nostru pentru a afla mai multe despre slujbele noastre, evenimentele viitoare și modalitățile prin care puteți fi parte activă în comunitatea noastră.


Cu dragoste și binecuvântare,


Pastor Matei Marian

Laudă și închinare

Programul duminical


În timpul slujbei noastre de închinare, ne vom lăsa inimile să se umple de cântări și imnuri de laudă, vom ridica rugăciuni către Dumnezeu și vom învăța din Cuvântul Său sfânt. Ne dorim ca fiecare moment petrecut împreună să fie o întâlnire specială cu prezența lui Dumnezeu.

Invitație specială către surori:

Rugăciune și împărtășire în comuniune!



"Împărtășiți-vă povara unii altora și rugați-vă unii pentru alții, pentru că astfel veți împlini legea lui Hristos" (Galateni 6:2)


Vă invităm să vă alăturați surorilor bisericii noastre în rugăciunea de seară, care are loc în fiecare zi între 21:30 și 21:45. Împărtășiți intențiile și nevoile voastre speciale, fiind în comuniune și în contact cu celelalte surori. Haideți să ne unim în rugăciune pentru a aduce nevoile noastre înaintea Domnului și pentru a trăi o viață plină de puterea și harul Său.

Crucea, Peștele și Coroana de Măslin

Simbolistica Logo-ului Bisericii Elim


Descoperă prin logo-ul nostru valorile și credința noastră evanghelică. Alătură-te comunității noastre pentru a explora învățăturile și a trăi bucuria și pacea în relația cu Dumnezeu prin credința în Hristos.

PACE VOAUĂ

Hai și vizitează-ne


Pentru a ne contacta și pentru mai multe informații despre biserica noastră, vă rugăm să folosiți detaliile de contact de mai jos.


Suntem bucuroși să răspundem întrebărilor voastre și să vă întâmpinăm cu dragoste și deschidere!

 
 
 
 

BISERICA:

Pastoor Campensstraat 4, 2170 Antwerpen (Merskem), Belgia


BIROU:

Terlindenhofstraat 330, 2170 Antwerpen (Merksem), Belgia

+44 1234 567890

LAUDĂ ȘI ÎNCHINARE:

Duminică 11.00 - 13.00

Urmărește-ne pe facebook pentru noutăți

unsplash