Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Mesaj de încurajare!
Autor: Siklodi Oana  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Oana.Maria7 in 26/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
MERITĂ CITIT! La final, distribuie ca şi alții să citească acest mesaj de încurajare!
Te simți singur? Simți că eşti al nimănui? Că ai în jurul tău oameni care spun că îți sunt alături? Doar atunci când şi cum vor ei?
Ei bine, ştiu ce simți, ştiu ce zici.
Dar, te-ai gândit vreodată că este CINEVA care te iubește? Da, am zis bine: CINEVA care te iubește! Este mereu cu tine, ştie ce faci, îți ştie gândurile. El e cu tine atunci când toți te lasă, El te trezește la viață în fiecare dimineață, El îți întinde mâna atunci când cazi, El te acceptă cu toate defectele tale fizice. Pentru El nu contează că eşti gras, că eşti slab, că ai sau nu coşuri, că eşti înalt sau mic de înălțime. Pentru El contează să-L iubești şi tu aşa cum şi El te-a iubit atunci când EL, s-a Jertfit pentru TINE, când a suferit şi a suportat toate batjocurile oamenilor, pentru mine şi pentru tine! Ca noi să-L iubim, să îndeplinim Legea Lui. EL este Isus.
El te iubește şi te acceptă aşa cum eşti!
AMIN! Domnul să vă bincuvânteze!
 
~Oana Siklodi
Statistici
  • Vizualizări: 550
Opțiuni
Versetul zilei
Întăriţi-vă şi îmbărbătaţi-vă! Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi de ei, căci Domnul Dumnezeul tău va merge El Însuşi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa.”
Deuteronomul 31:6
Pune-l pe pagina ta