Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Bucuria
Autor: Ioana Codrean  |  Album: ganduri asternute  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de johannajohannajo in 10/02/2017
    12345678910 0/10 X

Bucurati-va! Iarasi zic: bucurati-va!

 

 

Nu întotdeauna primim răspunsuri la întrebări. Nu întotdeauna visele se transformă în realitate și cu siguranță viața nu-și urmează cursul după tiparul nostru.

Suferim și suntem dezamăgiți. Suferim pentru că ne imaginăm ceea ce ni s-ar putea întâmpla, pentru că nu ne vedem planurile izbutind si chiar pentru simplul fapt ca nu știm ce sau cum va fi ziua de mâine.

Unde e bucuria?

Ne amăgim că atunci când vom avea..., când vom fi..., când vom ști..., ne vom bucura, vom vom savura fiecare moment la maxim. Cu siguranță, cine nu reușeste sa vadă bucuria în lucrurile mici, o va înabuși chiar și în cele mari pentru că bucuria nu e în lucruri, ea e în noi. Noi suntem cei ce alegem să fim acri precum o lamaie sau să ne inunde fața de bucurie.

Bucuria nu poate fi moștenită, câștigată, cumpărată sau consumată, ea constă în trăirea fiecărui moment cu dragoste, mulțumire, recunoștință, izvorăște din inimă si se revarsă pe față.

Bucuria e un îndemn, o poruncă si de cele mai multe ori o tratăm ca pe o optiune. Un „dacaurmat indeaproape de atunci”.

Spune Biblia că bucuria este pentru cei cu inima curată, pentru cei ce sfătuiesc la pace.

Tot in Biblie găsim scris că dimineața vine bucuria. Haideți să o purtam cu noi întreaga zi! E portabilă și pe deasupra e și contagioasă. :)

Neprihăniţilor, bucuraţi-vă în Domnul şi măriţi prin laudele voastre sfinţenia Lui!Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 367
Opțiuni
De același autor
Din același album
Versetul zilei
Căci iată că El a întocmit munţii, a făcut vântul şi spune omului până şi gândurile lui. El preface zorile în întuneric şi umblă pe înălţimile pământului: Domnul Dumnezeul oştirilor este Numele Lui.
Amos 4:13
Pune-l pe pagina ta