De la „eliberare” la „nici un rău nu te va atinge”
Autor: Rely Tarniceri (traducere dupa Pastor Prince, New  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 23/11/2007
    12345678910 0/10 X

Job 5:19 De şase ori te va izbăvi din necaz, şi de şapte ori nu te va atinge răul.

Dumnezeu te va scapa din toate necazurile tale(2Timotei 4:18), insa eliberarea nu e cel mai bun lucru pe care il vrea Dumnezeu pentru tine fiindca a fi eliberat inseamna ca tu te afli in necaz. Cel mai bun lucru pe care Dumnezeu il vrea pentru tine este locul unde nici un necaz sau rau nu te poate atinge si cu ajutorul Lui Dumnezeu tu vei ajunge in acel loc fiindca Biblia spune „De şase ori te va izbăvi din necaz, şi de şapte ori nu te va atinge răul"

Asta nu inseamna ca Dumnezeu te va scapa doar de sase ori ci ca ramanand neclintit in a crede promisiunea ca Dumnezeu te protejeaza, dupa un timp vei ajunge in locul unde nici un rau nu te va atinge.

Deci, atunci cand necazul vine, Dumnezeu nu vrea ca tu sa fi descurajat ci vrea ca tu sa sti ca diavolul incearca sa-ti fure Cuvantul Lui Dumnezeu din inima ta. Diavolului ii este teama sa-ti lase Cuvantul in inima chiar si pentru o secunda fiindca stie ca acesta te va conduce in locul unde nici un rau nu te poate atinge. De aceea el vine imediat sa fure Cuvantul Lui Dumnezeu din inima ta.

El va face asta spunandu-ti „priveste, copilul tau este bolnav, unde este Dumnezeu acum?" Tu nu trebuie sa raspunzi spunand „Pai, cred ca nu functioneaza, poate ca promisiunea Lui Dumnezeu de eliberare nu este pentru familia mea"

Nu, tu trebuie sa continui a sta in promisiunea Lui Dumnezeu. Spune „raceala aterioara a copilului meu nu a stat prea mult, Dumnezeu mi-a promis eliberarea si mi-a eliberat copilul atunci, asa ca imi voi trai viata crezand in promisiunile Lui Dumnezeu de eliberare fiindca Cuvantul Sau este adevarat si voi ajunge in locul in care nici un rau nu mai ma poate atinge pe mine si familia mea".

Chiar daca in momentul urmator te vei lovi la deget, nu fii descurajat intrebandu-te de ce Dumnezeu nu te-a protejat. Nu, multumeste-i la Dumnezeu ca diavolul a vrut de fapt sa-ti faca un rau mai mare dar nu a putut. Multumeste-i Lui Dumnezeu ca te-a eliberat si continua sa stai in promisiunile Lui pana vei ajunge in locul in care nici un rau nu te va atinge.
 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1470
  • Export PDF: 4
Opțiuni