Parte ascunsă a lucrurilor
Autor: Carmen Iene  |  Album: Profetic  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 10/09/2019
    12345678910 0/10 X

Partea ascunsă a lucrurilor

Ioan 16:13

„Însă când va veni El, Duhul adevărului, vă va călăuzi în tot adevărul. Căci El nu va vorbi de la Sine, ci va vorbi tot ceea ce va auzi și vă va anunța lucrurile ce urmează să vină.”

Stăteam liniștiți în compania celor pe care îi iubesc într-un local renumit de prin părțile noastre la o masă într-un separeu deosebit în aer liber. Ne bucuram de sunetul apei ce cădea cu putere, priveam în stânga și în dreapta la cât de feeric și minunat era totul, când deodată fiica mea își ridică picioarele și speriată ne spune că a văzut un șobolan. Tatăl o calmează să stea liniștită că animalul nu se va apropia de noi, dar neliniștea era vizibilă pe chipul ei și binențeles pofta de mâncare îi dispăruse. Seara a decurs normal cu râsete și glume, am terminat masa și chiar înainte să ne ridicăm să plecăm acasă cineva din grupul nostru a remarcat șobolanul care tocmai se strecurase printre picioarele noastre, fără să-l observăm. Tocmai eu alesesem acea masă, și parcă am regretat alegerea făcută în pofida spectaculozității acelui loc. Am simțit un freamăt în duhul meu și am știut că Domnul vrea să-mi transmită ceva. Mi-a amintit de două femei ce priveau încântate de pe balustrada terasei toată frumusețea ce înconjura locul respectiv. Apoi El a vorbit inimii mele, și vreau să vă împărtășesc, poate ajută pe cineva care se confruntă cu o alegere.

, , Vedeți voi copiii Mei cum priviți cu admirație la tot ceea pare că este frumos și sunteți încântați de lucrurile din jurul vostru însă dacă vă puneți încrederea în Mine, Eu vă voi arăta partea ascunsă a lucrurilor. Voi vă uitați la ceea ce izbește ochiul însă Eu știu totul despre tot și toate. Orice doriți să faceți sau să achiziționați întrebați-Mă și vă voi arăta orice viciu ascuns, căci nu este nimic acoperit ce Eu să nu descopăr.”

Am invățat o lecție importantă în acea seară, lucrurile din jur pot părea frumoase însă Domnul a vrut să -Mi arate și ascunjișul care acoperă elegant o problemă. O adiere scurtă și neplăcută de gunoi animalier am remarcat cu toții în acea seară care a atras dăunătorii aceștia nedoriți. Alte comentarii sunt de prisos.

La fel este și cu strălucirile lumii acesteia care sunt un gunoi față de prețul nespus de mare al cunoașterii lui Cristos. La fel este și atunci când permiți păcatului în viața ta, vei da bun venit dăunătorilor vieții și sănătății tale trupești și spirituale.

Lucrurile în sine nu au viață și nu merită să le dai valoare, însă momentele frumoase și prețioase cu cei pe care îi iubești, părtășia frumoasă și dulce cu acei ce iubesc pe Domnul are și rămâne viață deoarece viața este în ei prin Duhul lui Cristos care ne leagă.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 95
Opțiuni