Rugăciunea misionarei Amy Carmichael în copilărie
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Devotionale biografice  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de loredanam in 27/06/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

In copilărie, conform mărturiei misionarei însăși, Amy Carmichael s-a rugat cam așa: , , Doamne, fă-mi și mie ochii albaștri ca ai mamei! Tu, Doamne Isuse, ai toata puterea în cer și pe pământ!" Și multe zile la rând se scula de dimineața și se privea in oglinda, plină de speranță, așteptând minunea. Nu avea mai mult de șase ani pe atunci.

Dar ochii i- au rămas caprui, ca ai tatălui ei, asa cum hotarase Parintele Ceresc. Mai tarziu, cand a ajuns misionara in India, in statul Tamil Nadu, a putut sa aprecieze binecuvantarea unor ochi ca ai bastinasilor... Caci pe o fata bronzata si fardata cu maro, (ca sa fie ca tenul indian), avand si parul negru corespunzator, ce ciudati si exotici pentru Donhavur (regiunea unde lucra) ar fi fost ochii albastri, europeni! Caci aborigenii din India primeau Cuvantul doar de la propovaduitori ca ei, preferand sa moara de sete, decat, , sa bea ceai dintr-o ceasca straina". Si, astfel, a fost binecuvantata in misiunea ei, prin neascultarea rugaciunii copilaresti. În plus, a trăit o minune mult mai mare în India, căci, deși suferea de neurastenie, ea a fost salvarea mai multor copii neglijați, abuzați, sclavi ai templelor.

Mai tarziu, in India, a intrebat pe un argintar, care topea aurul, despre cum isi dadea seama cand metalul pretios era pur? Iar bijutierul i-a raspuns: , , Atunci cand pot sa-mi oglindesc fata in el, stiu ca aurul meu este pur".

Sa meditam impreuna cu Amy Carmichael la acest raspuns din partea Mantuitorului nostru. Doar cand vom ajunge sa oglindim fata Domnului Isus Cristos, doar atunci vom fi aur pur al credintei.

Rugăciunea noastră să fie: , , Tata, nu îți cerem  operații estetice divine, nu schimbarea fețelor sau a condițiilor noastre de viață exterioare, ci Te implorăm să ne transformi lăuntric, dupa chipul Fiului Tău! Și îți mulțumim că ai iertat toate fărădelegile noastre și ai vindecat toate bolile noastre!"

Ce copila dragalasa acea Amy! Auzi, sa-i schimbe Domnul culoarea ochilor!
Adăugat în 09/07/2018 de adelinaferaru
Statistici
  • Vizualizări: 907
  • Export PDF: 7
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni