Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Raspuns din mijlocul furtunii
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 30/12/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Tu izgonesti prada pentru leoaica, si tu potolesti foamea puilor de lei, cand stau ghemuiti in vizuina lor, cand stau la panda in culcusul lor? Iov 38

Dumnezeu intreaba pe Iov din mijlocul furtunii daca el, Iov, a sfidat vreodata legea gravitatiei, a inteles neintelesul, ba inca a ajutat pradatorul in detrimentul pradei. Daca si tu ai fi intrebat astazi de Dumnezeu astfel: De cine ti-e mai mila? De prada sau de puii pradatorului? De caprioara ce paste linistita sau de puii de lei care  stau ghemuiti in vizuina lor si sunt flamanzi? Stie oare Dumnezeu cand puilor de leu le este foame? Da stie. Dar oare ii pasa? Si daca ii pasa se implica cu ceva? Se vede ca da. Dumnezeu se uita la cat sunt de flamanzi puii de lei, si stie ca ei nu pot iesi la vanatoare, deaceea Dumnezeu le aduce de mancare, dupa ce mai intai se uita in gradina Lui, si Le pregateste o prada. Apoi aceasta prada suficient de mare cat sa sature foametea puilor de lei, este izgonita din locul ei de liniste, si adusa in fata leoaicei, care dupa ce o pregateste, o aduce celor flamanzi din cort, ca sa le potoleasca foamea. Si daca cu leii Dumnezeu lucreaza asa. Si daca si leii ajung hraniti de Dumnezeu, cu cat mai mult noi, oameni, biserica, creatia lui Dumnezeu, in situatii critice. Imposibilul la om este cu putinta la Dumnezeu. De multe ori felul lui Dumnezeu de a lucra, depaseste logica oamenilor. Dumnezeu nu se uita la statut- pradator sau prada. Dumnezeu se uita la nevoile urgente. Se uita mai  degraba la cel flamand decat la cel satul, la cei bolnavi decat la cei sanatosi, la cei pacatosi decat la cei neprihaniti. S-a uitat mai degraba la starea de pacat a omenirii, la cei care pradau, erau pradatori la propriu, si a dat prada, Mielul, pe singurul Sau Fiu, pe Isus, ca sa moara, si prin aceasta moarte sa sature cu viata pe om, intreaga omenire care accepta aceasta jertfa, aceasta mancare duhovniceasca, pe Isus Hristos, ca paine si vin, ca Cuvant mantuitor, ca unic Mijlocitor.

Nasterea Mantuitorului a fost defapt aducerea pradei, a Cuvantului  intrupat, a Mielului, in calea, in drumul nostru, a pradatorilor, a neputinciosilor si flamanzilor.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 305
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni