Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Biblia este clară
Autor: A. W. Tozer  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 09/09/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

                  ,,Vă puteţi baza pe Biblie, pe adevărul ei şi pe siguranţa pe care o dă în privinţa lucrurilor lui Dumnezeu. Puteţi avea încredere în ea. Dar nu abuzaţi de ea sau nu o folosiţi greşit. Biblia nu vă spune că dacă îl acceptaţi pe Hristos veţi avea pacea minţii. Nu vă spune că, deoarece sunteţi creştini vă veţi relaxa şi veţi putea dormi 12 ore pe noapte. Nu vă spune că veţi deveni brusc oameni de succes sau că vă va creşte păr pe chelie!

            Biblia vă spune că puteţi avea viaţa veşnică, acum cu suferinţă şi purtare a crucii, dar cu slavă în lumea ce va veni. Biblia este clară în privinţa faptului că dacă eşti pregătit să primeşti spini, cruci, suferinţă şi împotrivire, vei avea cununa. Aceasta este ceea ce ne spune Biblia. E bătrâna Carte bună şi sinceră. Nu e de mirare că sfinţii lui Dumnezeu mor cu Bibliile alături de ei!               "Voi face orice veţi cere în Numele Meu. Puteţi cere orice în Numele Meu"         a cere în Numele lui Isus înseamnă pur şi simplu să cerem potrivit cu voia Sa. Aici intervin promisiunile: trebuie să cunoaştem promisiunile pentru a cunoaşte care este voia Lui. Memoraţi Cuvântul lui Dumnezeu. Lăsaţi ca el să devină o parte a fiinţelor voastre pentru ca astfel să vă puteţi baza total pe meritul lui Isus. Meritul lui Isus este suficient! Noi vom intra în rai pentru că Isus a ieşit din rai în locul nostru. Noi vom trăi pentru că Isus a murit. Noi vom fi cu Dumnezeu pentru că Isus a fost respins din prezenţa lui Dumnezeu în groaza răstignirii. Credinţa noastră se bazează pe caracterul lui Dumnezeu şi pe meritul Fiului Său, Isus. Noi nu putem aduce nimic - doar sufletele noastre sărace şi mizerabile. Omul rău care se crede bun este privat de Împărăţia lui Dumnezeu pentru totdeauna. Dar omul care ştie că este cel mai mare dintre păcătoşi şi absolut nevrednic, care vine în umilinţă depinzând numai de meritul lui  Isus, acela va intra in Imparatia Sa.” 

A.W. Tozer

,,Omul rău care se crede bun este privat de împărăţia lui Dumnezeu pentru totdeauna,,

Vreau să scot această afirmaţie a lui TOZER din context ca să semnalez o problemă pe care o are creştinizmul MODERN.

Pentru lumea creştină evanghelică MODERNĂ bun este omul care se crede rău ca vameşul şi rău este omul care se crede bun ca fariseul şi printr-un simplu act de credinţă el a trecut din barca oamenilor nevrednici pentru împărăţia lui Dumnezeu în barca oamenilor vrednici pentru împărăţia lui Dumnezeu.

Din perspectiva biblică omul bun este omul care în istoria vieţii lui a ADUNAT în visteria inimi lucruri bune: căci cine are din belşug lucruri bune în el i se va da din belşug intrare în impărăţia lui Dumnezeu...

Acum comparaţi cele două căi de a ajunge om bun= (calificat pentru împărăţia lui Dumnezeu) calea creştinizmului modern care crede că ajunge bun dacă se crede rău, şi calea propusă de Ap. Petru care credea că ajungem buni dacă în urma silinţei de a uni credinţa cu fapta... adunăm în visteria inimi lucruri bune, CARE NU NE VOR LĂSA SĂ FIM RĂI= DESCALIFICAŢI PENTRU ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU

Adăugat în 10/09/2017 de pascaioan
Statistici
  • Vizualizări: 432
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni