Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Caut un erou
Autor: Laura Neagu  |  Album: Cuvinte din cer  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de LauraNeagu in 10/08/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

CAUT UN EROU  

 

Caut un băiat simplu, cu ochi cuminți, cu zâmbet sincer, mâini liniștite și o inimă curată, o inimă atât de curată , încât nu începe să bată mai tare când fosta lui colegă de la liceu a postat o poză în rochiță mini sau costum de baie. Nu nu, eu caut un erou, un luptător cu sine însuși și un biruitor !

Caut un băiat cu o frumoasă colecție de lacrimi adunate în cutia rugăciunilor pentru fata visurilor lui. Pentru că asta e cel mai frumos cadou pe care mi-l poate oferi.

Caut un băiat cu picioare frumoase, în formă de L , pentru că așa se formează pure LOVE , pe genunchi. Nu la sală, nici în târgul cu cele mai frumoase apariții în gama Mercedes, BMW sau Audi. Pure LOVE e atunci când te iubesc, nu pentru cum arăți, nici pentru ceea ce-mi oferi, ci pentru CEEA CE EȘTI TU CU ADEVĂRAT. Și dacă ești un erou în rugăciune, atunci vreau să fii și eroul meu.

Caut un băiat imperfect și lipsit de orgolii, care să nu-mi frângă inima în bucăți la fiecare greșeală pe care urmează să o comit. Caut un erou al dragostei, un om care va fi în stare să mă ierte înainte să-i greșesc. Și nu pentru că asta mi-e ocupația zilnică, ci pentru că am fost concepuți pe un Pământ vinovat.

Caut un băiat cu noblețe sufletească si compasiune pentru cel nevoiaș, care simte durerea celor din jur. Iar pentru asta are nevoie de o inimă. Nu una puternică, de piatră, ci una sensibilă care a învățat deja arta iubirii. Pentru că numai un erou face asta !

Caut un erou, nu unul care salvează prințesele din poveștile nemuritoare …caut un EROU REAL. Care crede în el, care distinge în mod înțelept luptele la care trebuie să participe. Un apărător al binelui, un cercetător al frumuseții interioare, un luptător adevărat, care știe că fericirea răsplaților lui nu ține doar o viață, ci o veșnicie.

Caut un erou și știu că singurul loc unde mă voi întâlni cu el va fi acolo unde îngerii din rugăciunile noastre au avut prima lor cină romantică ! 

Statistici
  • Vizualizări: 327
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni