Începe ziua cu bateria plină
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de gabibochis_1992. in 30/05/2020
    12345678910 0/10 X
Gândește-te cum ar fi daca ai porni dimineața la servici, sau la școală cu 10% baterie la telefon? Cat te-ar ține până să se epuizeze? Nu doar atat, dar cu cât bateria e mai scăzută, la fel este și eficiența telefonului, nu? Asta înseamnă că nu poate să facă față la fel de bine la operațiile pe care le făcea în mod normal.
Din punct de vedere spiritual oare nu este la fel?
Apostolul Pavel ne îndeamnă să fim plini de Duh (efeseni 5:18), cu alte cuvinte să avem bateria spirituala la 100%. Cum altfel vei putea face față tuturor ispitelor și încercărilor ce ți se pun in față în fiecare zi? Cu 10% baterie nu vei reuși. Vei fi epuizat si ineficient în lupta spirituală.
Obișnuiesc să-mi pun telefonul seara la încărcat ca urmatoarea zi să încep cu bateria plină. Îndemnul este: să căutăm să începem ziua plini de Duhul Lui Dumnezeu.
Bateria se încarcă în fiecare zi. La fel și părtășia cu Domnul trebuie să fie zilnică, dupa cum și rugăciunea Tatăl nostru face referire la pâinea cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi.
Har Domnului pentru serile de rugăciune, pentru zile de stăruință când primim un fast-charge, dar și atunci bateria nu se poate încarcă decât până la nivelul plin, 100%. Ea tot va urma să se descarce și de aceea e important ca să menținem zilnic plinatatea Duhului în noi. Amin!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 459
Opțiuni