Mai țineți minte sloganul „Vrem spitale, nu catedrale”?
Autor: Laura Daniela Marinau
Album: Mărturii din vremea molimei
Categorie: Controverse

Mai țineți minte lozinca promovată de presa necreștină și scandată de mulți români, înainte de 2019? „Vrem spitale, nu catedrale!” După scandalul legat de construirea catedralei „Mântuirii neamului”, când s-au dezvăluit niște fapte scandaloase, legate de „Marele Alb” a fost o mișcare împotriva folosirii banului public pentru construcția de biserici. .

Ei bine, la această dorință-rugăciune exprimată atât de clar, Domnul și autoritățile (cu îngăduința Lui), ne-au răspuns din 20-03-2020: s-au construit spitale de campanie în București și în țară, s-au aprovizionat cele existente cu izolete, măști, mănuși și multă panică, iar bisericile s-au închis. Asta doreau românii, nu-i așa? Dă-i, Doamne, românului mintea cea de pe urmă!

Apoi, bietul și oprimatul popor român a constatat că spitalele deveneau periculoase: unele au fost numite (chiar de presă și de către opinia publică )„spitale ale morții”, insinuându-se sau acuzând fățiș personalul medical de „crimă organizată, premeditată”, iar în alte unități medicale au izbucnit incendii, bolnavii de boli cronice nu au mai fost tratați o perioadă... . Se părea, din ianuarie 2021, că singura soluție a românilor era să se vaccineze, pentru a nu ajunge în periculoasele spitale. Personal, mărturisesc că m-am tratat singură acasă de COVID-19, pentru că Domnul Cel Îndurător mi-a ușurat boala ca o formă ușoară, de copil, dar soțul meu a fost internat o săptămână în Spitalul Municipal Câmpina. Așa că, fiind și eu medic în acel spital și soțul meu fiind pacient, pot să vă asigur că acolo nu s-au făcut experimente pe pacienți și nu a fost asasinat nici un bolnav. Ba, mai mult, vreau să aduc mărturie pentru o infirmieră T. B și o asistentă, M. R. , care au fost în secția de Terapie Intensivă, în comă hipoxică, intubate și care au supraviețuit, după câteva luni întorcându-se chiar la servici. M-am rugat pentru ele atunci, cam așa: „Doamne, dacă ai milă de cei nevaccinați, te implor, fă o minune pentru ele!”. Pentru că erau nevaccinate anti-COVID-19, ca și mine și soțul meu, de altfel. Eu am fost disciplinată cu... vreo 4 referate pentru opoziția față de vaccinare.

Dar, să ne întoarcem la biserici. În timpul molimei poate unii creștini s-au lepădat, dar mulți alți români au strigat la Dumnezeu.

În concluzie, să fim atenți ce cerem, ca popor. Mai ales după referendum-ul în favoarea familiei, care a fost ratat, deoarece românii se temeau mai mult de Dragnea decât de pedeapsa lui Dumnezeu asupra țării, care ar urma, negreșit, adoptării satanicelor legi în favoarea LGBTQ. -

Și încheierea învățăturilor din această perioadă de pandemie este că e mult mai bine, mai sănătos și mai creștinesc să construiești lăcașuri de cult unde să se înalțe rugi și cântări către Domnul Isus Cristos, decât să se ruineze o țară cumpărându-se vaccinuri ce s-au dovedit ineficiente sau de-a dreptul periculoase, pentru unii, letale. Pe când rugăciunea nu a dăunat nimănui, vreodată, ba chiar, în multe cazuri a fost vindecătoare!

„Și iată semnele care vor însoți pe cei ce vor crede: În Numele Meu vor scoate draci... . dacă vor bea ceva aducător de moarte, nu-i va vătăma... . Își vor pune mâinile peste bolnavi și îî vor tămădui”. (Evanghelia după Marcu, cap. 16) Aleluia!

Ferice de omul care își pune încrederea în Domnul și a cărui nădejde este Domnul!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/251542/mai-tineti-minte-sloganul-vrem-spitale-nu-catedrale