Și acum tot dimineața se strânge mana
Autor: Corneliu Mirăuţi
Album: Privește la Hristos!
Categorie: Diverse

Exod16:4,, Domnul a zis lui Moise: Iată că voi face să vă plouă pâine din ceruri. Poporul va ieşi afară şi va strânge, cât îi trebuie pentru fiecare zi, ca să-l pun la încercare şi să văd dacă va umbla sau nu după legea Mea."

Ioan6:32...35,, Isus le-a zis: Adevărat, adevărat vă spun, că Moise nu v-a dat pâinea din cer, ci Tatăl Meu vă dă adevărata pâine din cer, căci Pâinea lui Dumnezeu este aceea care se coboară din cer și dă lumii viața...Isus le-a zis: Eu sunt Pâinea vieții..."

    Mana trebuie strânsă dimineața...adevărata mană. Această mană de sus este poate cel mai binecuvântat dar, de care putem beneficia în fiecare dimineață. Nu avem nevoie de vase ca să-l strângem, nici de omer ca să-l măsurăm. Noi suntem vasul, Hristos este măsura. Să-L lăsăm pe El să ne umple în fiecare dimineață după măsura Harului Său.

    Din El putem să ne hrănim la orice oră din zi, dar dimineața este partea cea mai frumoasă a zilei când creierul este odihnit și poate înțelege mai ușor Cuvântul lui Dumnezeu. Bineînțeles, nu fără lumină de sus.

    Nu vom duce lipsă de nimic, căci El este cu noi. Avem nevoie doar, să înțelegem principiile după care funcționează El și să vedem articolele din Legea Duhului de viață.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/165128/si-acum-tot-dimineata-se-strange-mana