Eu,ca femeie,doresc ca el sa fie......
Autor: Anonim
Album: fara album
Categorie: Diverse

Sunt o femeie.O femeie care este absolut sigura de ceea ce isi doreste in viata.

Si il descriu pe barbatul vietii mele, astfel:

        Sa fie credincios: Un barbat credincios, inseamna, atunci cand vin problemele vietii, sa nu se piarda cu firea, ci sa fie rabdator,sa rezolve orice problema cu calm.Atunci cand da de bine, sa fie multumitor, sa nu uite de Dumnezeu.Sa ma iubeasca mai presus decat imprejurarile vietii.

Sa fie frumos:  Ce inseamna aceasta? Frumusetea lui din interior il face frumos pe din\'nafara.Degeaba el este frumos la fizic, daca inima ii este rea si perversa.Cel mai frumos barbat din lume este viitorul meu sot, care, este dispus sa ma iubeasca, sa ma ierte cand gresesc, sa fie romantic cu mine, sa aiba bun simt,etc.

Sa aiba simtul umorului: Aceasta inseamna ca nu face nicidecum glume de prost gust, sau pe seama altora.El este mereu bine dispus, iubitor de frumusetea vietii,ma face sa zambesc atunci cand sunt trista.

 Sa se imbrace cuvincios

Barbatii in general se imbraca acceptabil.Dar cel ce va fi al meu, doresc, ca prin imbracamintea lui, sa dea dovada de intelepciune, e preferabil, in biserica, duminica sa fie imbracat la costum, sau nu neaparat,dar sa fie elegant si simplu.In cursul saptamanii, sa fie imbracat lejer, ci nu mereu in aceleasi haine de biserica.Chiar si imbracamintea are rostul ei.

 Sa fie romantic.

In general barbatii nu-si arata romantismul din cauza orgoliului.E o mare greseala, insa romantismul este esenta intr-o relatie durabila.

Sa fie rabdator

 Sa fie senzual

Sa fie harnic

Sa fie intelegatoe

Sa fie inteleptin tot ceea ce face

Sa nu fie mandru

Sa ma surprinda cu declaratiile lui de dragosta, char fara cuvinte

Sa ma ocroteasca,sa aibe grija de mine

Sa comunice cu mine cand trebuie

Acestea au fost cateva dintre caracteristicile barbatului pe care eu, ca femeie, le doresc.Succes.

 

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/eseuri/11413/euca-femeiedoresc-ca-el-sa-fie