Slava Lui
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de timoardelean in 29/06/2016
    12345678910 0/10 X

Scrisoare catre Dumnezeu,

Slava Tie,Domnul si Stapanul nostru.Glorie Tie si Puterii Tale cele mari. Slavit si Binecuvantat sa fii in veci si Numele Tau sa fie proslavit in veci de veci si Puterea si Autoritatea Ta sa fie recunoscuta si asezata peste toata Creatia Ta.

Sfant este Domnul si Creatorul tuturor lucrurilor vazute si nevazute,al celor care au viata si a celor fara viata. Osanale ,Dumnezeului Preinalt si Sfinteniei Lui,in veci de veci. Sfant,sfant,sfant este Domnul,Cel care era,Cel care este,Cel care vine,Cel Atotputernic.

Iehova Elohim Atoatecreator,Iehova Adonai Atotputernic Domn; cuvintele omenesti sunt prea putine si limitate pentru a-Ti descrie Maretia si Suveranitatea,nu exista minte si limba sa Te poata descrie si cuvintele noastre sunt prea putine si limitate sa iti poata descrie fiinta si existenta.

Mintea mea este prea limitata sa Te cuprinda si prea necurata sa te poata lauda si inalta la nivelul care Tu il meriti si de care Tu esti vesnic vrednic de primit. Slava,Cinste si Onoare sa fie aduse Celui Preainalt;Glorie si Osanale sa fie aduse Celui vesnic Viu,Dumnezeului Tata,Dumnezeului Fiul si Dumnezeului Duhul Sfant.

Sfant,sfant,sfant este El si sfant este Numele Lui;Isuse Doamne,Stapanul si Salvatorul Meu iti multumesc si Te slavesc pentru Dragostea si sacrificiul Tau pentru mine un rob netrebnic si un nimeni. Glorie si Osanale fie aduse Mielului in veci de veci si vrednic ai fost,esti si vei fii de Slava in veci amin.

Fi binecuvantat si binecuvantata sa fie Autotritaea Ta si Dragostea Ta  Isuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu. Iti multumesc si Te preamaresc,Salvatorul meu,pentru dragostea necuprins de mare ca ai venit si Te-ai sacrificat pentru mine ca sa fiu salvat si impacat cu Dumnezeirea.

Glorie Tie,Duhule Sfinte si binecuvantat sa fie Numele Tau in veci de veci. Iti multumesc ca lucrezi in mine si ca imi dai cuvinte minunate sa Slavesc pe Cel Preainalt,pe Cel vesnic Viu si Atotputernic. Glorie Tie si Numelui Tau in veci si Puterii Tale cele mari cu care misti muntii si oamenii,cu care schimbi mintile si planurile oamenilor. Slavit sa fii Tu si Lucrarea Ta cea mare .

 

Slava fie adusa Dumnezeirii de acum si pana in veac. Slava,Cinstea si Onoarea sa fie date in veci de veci Dumnezeului Viu si Atotputernic,Suveranul Cerului si a Pamantului si intregii Creatii. Orice fiinta sa il Preaslaveasca si sa il Glorifice pe Cel ce este Dragoste,Putere,Autoritate si Suveran peste tot si toate si orice fiinta sa se teama de El si de Puterea lui cea mare. 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2192
  • Export PDF: 2
Opțiuni