Îți cânt Isus, așa cum pot...
Autor: Florența Sărmășan  |  Album: Cu Domnul, pentru totdeauna!  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de florenta.sarmasan in 25/03/2017
Îți cânt Isus, așa cum pot... .


Îți cânt Isus plin de întristare
Îți cânt Isus, așa cum pot
Căci nu-mi mai aflu alinare
Nu-mi mai găsesc, în lume loc.

Eu sunt lovit peste măsură
Și viața mea e tot mai grea
Plâng și mă rog, iar a mea gură
Să se oprească, nu mai vrea.

Eu nu mai pot fi ca înainte
Căci valul cel rău, m-a lovit
Am plâns și nopți și zile multe
Căci izbitura, m-a rănit...

Parcă și timpul s-a oprit
În loc, de la necazul meu
M-am întristat și-am suferit
Și am chemat Numele Tău

Ai fost milos, m-ai auzit
Și m-ai privit cu duioșie,
Singur n-m fost, căci ai venit
Eu, Te-am primit cu bucurie

Și astăzi sunt Tată cu Tine
Căci Tu ești Dumnezeul meu
M-ai ajutat și sunt mai bine
Și-n veci, eu vreau să fiu al Tău.

Amin

Câmpia Turzii, 8 martie 2017
Am incheiat si acest volum de poezii cu ajutorul Domnului, aceasta ultima poezie este inspirata din viata mea si a fiului meu care acum zece ani a suferit un teribil accident in urma caruia si-a pierdut total vederea. Numai Domnul ne-a salvat si ne-a dat putere sa trecem peste aceasta grea incercare.
Amin, zic. Fericiti si binecuvantati sunt toti cei care-si gasesc bucuria si rostul vietii in Domnul. Frumos scrie poeta, si la necaz tot pe Domnul il slavim si tot lui ne rugam: "Eu, sunt lovit peste măsură
Și viața mea e tot mai grea/Plâng și mă rog, iar a mea gură/Să se oprească, nu mai vrea...". In ultima instanta Domnul aude rugaciunea celui care Il cheama si isi trimite harul si ajutorulL "Și astăzi sunt Tata cu Tine/Căci Tu ești Dumnezeul meu/M-ai ajutat și sunt mai bine/Și-n veci,, eu vreau să fiu al Tău." Felicitari, har si pace.
Adăugat în 26/03/2017 de marin2016
Din inimă, sincere felicitări pentru noul volum de poezii, scris prin harul Domnului!
Bunul Dumnezeu fie-vă în continuare: scut, tărie, alin, balsam și mângâiere!
Căci aşa vorbeşte Cel Preaînalt, a cărui locuinţă este veşnică şi al cărui Nume este sfânt: „Eu locuiesc în locuri înalte şi în sfinţenie, dar sunt cu omul zdrobit şi smerit, ca să înviorez duhurile smerite şi să îmbărbătez inimile zdrobite. - Isaia 57: 15.
Mult har și binecuvântări înmulțite!!!
Adăugat în 26/03/2017 de LidiaCojocaru09
Felicitări pentru poezie, pentru volum, pentru tot ce eşti şi ce faci. Indiferent de încercări, în orice necaz, orice durere, Domnul e tăria noastră. Fii binecuvântată tu şi toţi cei dragi ai tăi.
Adăugat în 26/03/2017 de 1954adina.9mai
Amin. Doamne ajută-ne pe toți să ne găsim totdeauna toată plăcerea în Legea Sfântă și Ea să ne fie desfătarea noastră în orice vreme! Frumos, Domnul să fie slăvit și glorificat și El să vă binecuvânteze cu viața veșnică.
Adăugat în 27/03/2017 de Ioanhapca
Mă doare mult povestea vieţii fiului domniei voastre, care totuşi a scăpat cu viaţă din teribilul accident în care şi-a pierdut vederea. Într-adevăr, salvarea vieţii a venit de la Domnul!Durerea a fost şi este mare! De ce? Pentru ce? Sunt planurile lui Dumnezeu, neînţelese de minţile noastre. Domnul să vă-ntărească în consolare cum ştie El mai bine pe calea mântuirii! Tot El să vă întărească să duceţi împreună cu fiul crucea suferinţei până la capăt! Cu tot respectul şi toată stima pentru familia domniei voastre!
Adăugat în 27/03/2017 de Duverna
Fii binecuvântată tu și întreaga ta lucrare iar Dumnezeu să te însoțească pe mai departe. Ne bucurăm și noi alături de tine, citim și ne zidim căci așa ne-a poruncit Domnul nostru să ne bucurăm cu cei ce se bucură. Numai bine pe viitor! Succes și mult har de la Domnul.
Adăugat în 31/03/2017 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 725
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni