Trupul nostru se ține legat laolaltă prin niște cruci numite ,,laminină”...
Autor: Ioan Hapca  |  Album: Gânduri și reflecții  |  Tematica: Crucea
Resursa adaugata de Ioanhapca in 02/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Trupul nostru se ține legat laolaltă prin niște cruci numite ,,laminină” și sufletul nostru se ține legat de cer prin Crucea Domnului Isus Hristos.
Amin, Aleluia! Crucea este fundamentală în universul mare și în cel mic!
Adăugat în 21/12/2014 de loredanam
Vrei să afli mai multe informații despre laminină?
Accesează website-ul http://www.laminina.ro unde ai acces la o mulțime de informații despre efectele benefice pe care laminina le are asupra organismului.

Multă Sănătate.
Adăugat în 08/03/2015 de emilindricau
Laminina
Doar coincidenţă!? Dumnezeu îşi arată “amprenta” în trupurile noastre prin laminina, o proteină în formă de cruce!
V-aţi întrebat vreodată dacă Dumnezeu a pus un mesaj în interiorul corpurilor noastre? Un fel de amprentă asupra creației Sale? Nimic n-ar fi imposibil. La urma urmei, Dumnezeu a spus că putem să vedem în mod clar calitățile Sale cu privire la Creaţie: “Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înţelegându-se din făpturi, adică veşnica Lui putere şi dumnezeire, aşa ca ei să fie fără cuvânt de apărare” (Romani 1:20).
E posibil ca Dumnezeu să-şi fi lăsat amprenta nu numai în lumea noastră, dar și în corpurile noastre. Nu cu mult timp în urmă a fost descoperit o proteină numită laminină. Poate că această proteină s-ar putea să fie răspunsul pe care îl căutați…. Citez de pe Wikipedia:
Laminina este o proteină care se găseşte în matricea extracelulară, straturile de proteine care formează substratul tuturor organelor interne, numită, de asemenea, membrana de bază. Ea este o componentă non-colagenă a laminei bazale; ea are patru brațe care se pot lega la alte patru molecule. Cele trei braţe mai scurte sunt bune pentru legarea de alte molecule de laminină, formând astfel straturile. Brațul mai lung este capabil să se lege de celule, ajutând astfel ancorarea organelor de membrană. Structural, proteina de laminină este alcătuită din trei lanțuri polipeptidice – α , β și γ, oferindu-i un total de șase “capete”, având astfel o mai mare flexibilitate în conectarea diferitelor molecule.
Nu-i aşa că este uimitoare funcţia acestei mici proteine? Laminina este responsabilă pentru păstrarea împreună a tuturor structurilor corpului nostru. Dar lucrul cel mai uimitor îl reprezintă faptul că această proteină are formă de cruce! Acest simbol reprezintă puterea și dragostea lui Dumnezeu!
Mulți vor pretinde că aceasta este doar o coincidență, dar chiar aşa să fie!? Proteina care ține legat componentele din corpul nostru are formă de cruce…

Vizionați asta: -
Adăugat în 10/03/2015 de Ioanhapca
https://www.youtube.com/watch?v=57nHYGO29Po
Adăugat în 13/03/2015 de Ioanhapca
https://www.youtube.com/watch?v=BDPnB0fTn9s
Adăugat în 13/03/2015 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 3261
  • Export PDF: 107
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni