Toate religiile lumii, deşi pot diferi în multe privinţe, proclamă la un...
Autor: Gandhi  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de istrati-mihail in 10/06/2011
    12345678910 0/10 X
Toate religiile lumii, deşi pot diferi în multe privinţe, proclamă la un ison că în lume, nu trăieşte altceva, decât ADEVĂRUL...
Fiecare religie a lumii,are ca diferenta majora fata de alta religie : "adevarul ".Si fiecare religie se refera la adevarul ei ca este adevarat.Fiecare difera de celelalte prin faptul ca au un adevar diferit una de alta.Si ce pentru o religie e adevar pentru alta e minciuna si ce pentru Dumnezeu e Adevar,pentru religii e minciuna si nu vor primi Adevarul adevarat.Fiecare afirma in dreptul ei ca adevarul ei este adevarat,dar difera de adevarul altei religii si mai mult difera de Adevarul lui Dumnezeu.

Matei 7:13 Intraţi pe poarta cea strâmtă. Căci largă este poarta, lată este calea care duce la pierzare, şi mulţi sunt cei ce intră pe ea. 14 Dar strâmtă este poarta, îngustă este calea care duce la viaţă, şi puţini sunt cei ce o află.

Putini vor afla Adevarul.Religiile intra pe calea pierzarii fiecare cu adevarul ei , dar care nu este a lui Dumnezeu.

Scriptura arata ce este in lume :
1 Corinteni 1:21 Căci întrucât lumea, cu înţelepciunea ei, n-a cunoscut pe Dumnezeu în înţelepciunea lui Dumnezeu, Dumnezeu a găsit cu cale să mântuiască pe credincioşi prin nebunia propovăduirii crucii.
1 Ioan 2:16 Căci tot ce este în lume: pofta firii pământeşti, pofta ochilor şi lăudăroşia vieţii, nu este de la Tatăl, ci din lume.
1 Ioan 4:1 Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi.
2 Ioan 1:7 Căci în lume s-au răspândit mulţi amăgitori, care nu mărturisesc că Isus Hristos vine în trup. Iată amăgitorul, iată Antihristul!
2 Timotei 2:16 Fereşte-te de vorbăriile goale şi lumeşti; căci cei ce le ţin vor înainta tot mai mult în necinstirea lui Dumnezeu.
Adăugat în 17/02/2014 de Emmanuel_tm
Statistici
  • Vizualizări: 2364
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni