Am văzut multe slogane Cu „tăcerea e de aur” Dar dintr-al inimii...
Autor: Ioan Hapca  |  Album: epigrame și poligrame  |  Tematica: Vorbirea-tăcerea
Resursa adaugata de Ioanhapca in 12/02/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Am văzut multe slogane
Cu „tăcerea e de aur”
Dar dintr-al inimii tezaur,
Vorbele-s „de milioane”!
Amin! Superb! Mă bucur nespus să îți văd numele iarăși, dragă frate Ionică! De când mă rog Domnului să reaprindă dragostea sfântă și prietenia ce era odată aici pe resurse creștine.ro. Eram așa de fericită...Îndură-Te Doamne și cercetează pe cei ce se împotrivesc iubirii, milei, iertării! Credința fără fapte e moartă! Amin!
Adăugat în 12/02/2016 de lboltasu
adevărul e că și eu tânjesc după asta! Am revenit oarecum mai intens și datorită faptului că sunt ceva ami bine cu ochii...bucuria este mare deși împotrivirile par la fel... cred că, cu mici excepții, (care se vor rezolva de la sine, prin lucrarea Duhului) putem trăi din nou momente frumoase în care să ne îmbărbătăm și sprijinim unii pe alții crescând spre slava Domnului, folositori lucrării de lărgire a Împărăției. Domnul să fie slăvit în toate! Mulțumesc de „primirea” călduroasă pe care mi-ai făcut-o, Domnnul să te binecuvânteze cu viața veșnică împreună cu toată familia ta!
Adăugat în 13/02/2016 de Ioanhapca
Frate Ionica, in adancul inimi mele, dumneata fara nici un dubiu, vei ramanea un adevarat invatator pentru mine, Realizez acuma dupa ani de zile de cand ne-am cunoascut aici pe site, ca nu am intalnit pe cineva ca sa ma invete un lucru fundamental intr-un moment potrivit, pentru a putea intelege ca nu este un lucru de apucat sau de facut superficial, atunci cind te apropri de Evanghelie, o citesti, si vrei sa scri ce ai inteles, sau ce ti s-a descoperit de acolo. Vreau sa va marturisesc ca inca ma tin de ce m-ati invatat, poate ati uitat, dar eu nu.M-ati invatat mai multe de-a lungul timpului, dar lucru cel mai de temelie a fost si a ramas acela de a sapa adanc pana gasesc apa, si apoi sa o scot si sa o aduc ca sa bea si alti din ea. A sapa adanc nu e un lucru usor se pare, pentru ca odata ce nu mai poti sa scoti ce ai sapat afara, trebuie sa intri sapand in adancime si tu, asta insemnand o coborare, iar apa de multe ori poate fi tulburata de uneltele cu care noi sapam, si de multe ori noi zicem ca dam apa, dar cei ce primesc apa defapt primesc paman si apa. Am realizat ca dupa ce apa s-a gasit, ea trebuie lasata sa se separe de pamantul care a tulburat-o, si abia cand nimic lumesc nu mai este amestecat prin apa, abia atunci apa se poate scoate si sa fie data la baut. Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot felul de daruri duhovnicesti, cu pace si putere, cu sanatate si bucurie ca astfel sa puteti sa ne slujiti in continuare cu bucuria care vine de la Duhul Sfant.
Adăugat în 13/02/2016 de MihailCiprianMuresan
Da, frate Ciprian, nu pot să uit ...pt. că în primul rând eu însumi practic (și vai de mine dacă nu fac așa!) ceea ce spun sau învăț pe alții și mărturisesc că ceea ce spui acum cu apa din adânc este foarte adevărat și nimeni nu mi-a deschis mai bine ca dumneata acum ochii să văd că exact așa este și numai harul lui Dumnezeu prin care Duhul Sfânt lucrează în noi este Cel care ne face să atingem, măcar puțin „adâncimea” și să ne bucurăm de Apa vieții în toata limpezimea Ei. Glorie Domnului! Și nici nu știi ce încurajare am primit acum aflând că nu ai uitat de mine dar cel mai mult că a contat ceea ce am spus atunci și că Duhul Sfânt lucrează atât de minunat! Domnul să te binecuvânteze frate Ciprian în tot ce faci și te asigur că ceea ce faci, cel puțin aici pe R.C. este minunat și ai crescut atât de mult în cunoștință încât de multe ori citesc cu uimire ceea ce publici și laud pe Domnul pt. înțelepciunea și darul care ți l-a dat. Fii binecuvântat în veci împreună cu toți cei dragi!
Adăugat în 13/02/2016 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1880
  • Export PDF: 10
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni